GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νετανιάχου σε Μοσάντ: ''Σκοτώστε στελέχη σε Τουρκία, Ιράν, Κατάρ και Μαλαισία''

Νεκρός ο αναπληρωτής ηγέτης της Χαμάς Νετανιάχου: Eξοντώστε πυρήνες της Χαμάς και εκτός Γάζας Τελευταίες πληροφορίες από τον IDF, αναφέρ...



Νεκρός ο αναπληρωτής ηγέτης της Χαμάς

Νετανιάχου: Eξοντώστε πυρήνες της Χαμάς και εκτός Γάζας

Τελευταίες πληροφορίες από τον IDF, αναφέρουν ότι ο Νετανιάχου έδωσε το "πράσινο φως" για καίρια πλήγματα εναντίον όλων των μελών της Χαμάς, όχι μόνο στη Γάζα, αλλά και έξω από αυτήν.

Η αναφορά του αυτή - εμμέσως πλην σαφώς - αναφέρεται σε αντίστοιχους πυρήνες της Χαμάς φίλα προσκείμενους στο Ιράν, την Τουρκία, το Κατάρ και τη Μαλαισία.

Ένα μέλος της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε από τα πυρά του IDF, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στα σύνορα με του Ισραήλ από τον Λίβανο,εν μέσω ραγδαίας εξάπλωσης της οργής στον αραβικό κόσμο για τα γεγονότα ανάμεσα σε Χαμάς - Ισραήλ.



Δεκάδες διαδηλωτές είχαν πλησιάσει τα σύνορα κοντά στην πόλη Metulla την Παρασκευή και, σύμφωνα με το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου, αρκετοί «διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στη συνοριακή πόλη Metulla».


Νεκρός ο δεύτερος τη τάξει ηγέτης της Χαμάς

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις επιβεβαιώνουν τον βομβαρδισμό του σπιτιού του Khalil al-Hayya, αναπληρωτή ηγέτη της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το χτύπημα.

Οι πρώτες δηλώσεις του IDF αναφέρουν ότι το σπίτι χρησιμοποιείται ως «τρομοκρατική υποδομή», χωρίς να δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις.

Το Ισραήλ λίγα λεπτά αργότερα χτύπησε μια σήραγγα μεταφοράς πολεμοφοδίων της Χαμάς στα έγκατα ενός ξενοδοχείου που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση όπλων.

πηγη