GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνελήφθη Αλβανός στα Κάτω Πατήσια με όπλο και πλήρη εξοπλισμό… ελεύθερου σκοπευτή!

Ο... αγνώστου ταυτότητας ύποπτος εντοπίστηκε λίγα μόλις μέτρα από τη γιάφκα που χρησιμοποιούσε η 17 Νοέμβρη Αίσθηση και έντονο προβληματ...


Ο... αγνώστου ταυτότητας ύποπτος εντοπίστηκε λίγα μόλις μέτρα από τη γιάφκα που χρησιμοποιούσε η 17 Νοέμβρη

Αίσθηση και έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι, την ώρα που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έβαζαν χειροπέδες στους δυο σεσημασμένους κακοποιούς για τους πυροβολισμούς κατά της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Βαρυμπόμπη και στη βίλα του Μένιου Φουρθιώτη, σε ένα άλλο σημείο της Αθήνας έπεφτε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας… ελεύθερος σκοπευτής!

Μάλιστα, η σύλληψή του έγινε στην οδό Πάτμου, στα Κάτω Πατήσια, μόλις λίγα μέτρα από τη γιάφκα που χρησιμοποιούσε η 17 Νοέμβρη.

Πρόκειται για έναν Αλβανό, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κινείται πεζός έχοντας κρεμασμένο στον ώμο του ένα μαύρο σάκο, στον οποίο υπήρχε τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή και πλήρης εξοπλισμός.

Μόλις ο αλλοδαπός αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, πέταξε τον σάκο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και σε μικρή απόσταση από το σημείο κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Τυφέκιο με ήδη προσαρμοσμένη τη σκοπευτική διόπτρα

Όταν άνοιξαν τον σάκο, βρήκαν μέσα ένα τυφέκιο Lee Enfield ελεύθερου σκοπευτή, διαμετρήματος 7,62 mm, το οποίο είχε ήδη προσαρμοσμένη μια σκοπευτική διόπτρα!

Το συγκεκριμένο όπλο πετυχαίνει με ακρίβεια τον στόχο του μέχρι και σε απόσταση 400 μέτρων. 

Επίσης, βρήκαν έναν γεμιστήρα, δύο φυσίγγια (το ένα πάνω στον ύποπτο), εννέα κάλυκες, ένα ζευγάρι γάντια και ένα δίποδο σκόπευσης, δηλαδή εξοπλισμό για καλά εκπαιδευμένο sniper!

Μετά τη σύλληψη ο αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια Αθηνών και ο έλεγχος για την ταυτοποίησή του συνεχίζεται, καθώς δεν είχε πάνω του κάποιο έγγραφο και συνεχώς δήλωνε διαφορετικό ονοματεπώνυμο.

Παράλληλα το όπλο και οι κάλυκες εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.