GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Άνοδος του εθνικισμού ενάντια στην νεοταξική λαίλαπα

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου Η παγκόσμια ακαταστασία με την προσβολή των δήθεν ελεύθερων εθνών από τούς σατανάδες τής π...



Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

Η παγκόσμια ακαταστασία με την προσβολή των δήθεν ελεύθερων εθνών από τούς σατανάδες τής παγκοσμιοποίησης παίρνει σάρκα και οστά με επικίνδυνες συνέπειες.
Η ελευθερία είναι ανύπαρκτη στα πλαίσια τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας και των μορφών που λαμβάνει αυτή εν αγνοία των πολιτών.

Σκοπός των νεοταξιτών τού διεθνούς σιωνισμού και των κατά τόπους πολιτικών πραιτοριανών του είναι η κατάργηση των εθνικών κρατών.
Μέθοδος που έχει εφαρμοστεί ήδη είναι η οικονομική χρεοκοπία με αφορμή τον κορονοϊό και τώρα ακολουθείται η πρόκληση επικίνδυνων συγκρούσεων από τη Μαύρη Θάλασσα έως την Μεσόγειο, με σχεδόν βέβαιη πλέον την πρόκληση ενός παγκόσμιου πολέμου.

Στην Ουκρανία εντείνονται οι στρατιωτικές προκλήσεις τού νεοταξικού προτεκτοράτου για την ανακατάληψη των ανατολικών επαρχιών που αποτελούν αναπόσπαστο έδαφος ρωσόφωνων πληθυσμών που έχουν αυτονομηθεί και στρέφονται στην αγκαλιά τής Ρωσίας στην οποία εθνοτικά ανήκουν.
Οι συγκρούσεις των ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων σε σποραδικό επίπεδο με τούς Ρώσους τής επαρχίας Ντονμπάς είναι συχνές.
Και το χειρότερο πλέον επέρχεται κατόπιν σαφούς σχεδίου των συμμαχικών δυτικών οργανισμών.
Ο πρόεδρος τής Ουκρανίας εξέδωσε διάταγμα ανακατάληψης τής Κριμαίας και τής Σεβαστούπολης στην οποία υπάρχει βάση τού ρωσικού στόλου.
Ήδη πιο πριν αμερικανικά αεροσκάφη προσέβαλαν τον εναέριο χώρο τής Αγίας Πετρούπολης, αναχαιτιζόμενα από ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη.
Ο δε Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν αποκάλεσε δολοφόνο τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν.

Η Ελλάς ωστόσο καθίσταται άθυρμα στις διαθέσεις των ΗΠΑ, τής Γερμανίας και τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης. Αντί να βαστήξουν οι προσκυνημένοι ελληνόφωνοι πολιτικοί αντικειμενική διπλωματική στάση με θετική επίδραση στα εθνικά μας ζητήματα, ακολουθούν τις εντολές τής σιωνιστοπροσκυνημένης δύσης.
Κι έτσι είδαμε τον ελληνόφωνο πρωθυπουργεύοντα Μητσοτάκη να προσβάλλει τον προσερχόμενο στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια τής Εθνικής μας Επανάστασης τού 1821 Ρώσο πρωθυπουργό κάνοντας αναφορά στην ανάγκη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δήθεν παραβιάζει η Ρωσία στην Ανατολική Ουκρανία.

Πρόκειται για περιοχές που ανήκανε στη Ρωσία κατοικούμενες ανέκαθεν από ρωσικούς πληθυσμούς που τώρα εκφράζοντας το εθνικό τους συναίσθημα και το δικαίωμα τής αυτοδιάθεσης, αποφάσισαν να γυρίσουν στον εθνικό ρωσικό κορμό.
Είναι σαν να γυρέψουν κάποιοι ανθέλληνες ευθύνες από μια αληθινή και εθνικιστική Ελλάδα μόλις αποφασίσουμε να απελευθερώσουμε την Βόρειο Ήπειρο, ικανοποιώντας το εθνικό συναίσθημα των αδερφών μας βορειοηπειρωτών.
Νατοϊκοί, αμερικανοσιωνιστές και ψευτοευρωπαίοι έστησαν το ψευδοκράτος τού Κοσσυφοπεδίου πριν χρόνια ενάντια στην Σερβία τού Μιλόσεβιτς για να δημιουργήσουν ένα δικό τους αλβανικό προτεκτοράτο και στρατιωτική βάση πάνω σε καθαρά σερβικό έδαφος.
Την Βόρειο Ήπειρο όμως κατά παράβαση τού Πρωτοκόλλου τής Κέρκυρας δεν την απέδωσαν ποτέ στην Ελλάδα με παράλληλες ενοχικές ευθύνες των ελληνόφωνων πολιτικών προδοτών.
Και το ίδιο ακριβώς κάνουν τώρα σε βάρος τής Κριμαίας που ορθά επανεντάσσουν οι Ρώσοι τού Πούτιν, γιατί οι νεοταξίτες θέλουν να αποτρέψουν την δημιουργία ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου.

Παράλληλα στο Καστελόριζο οι Τούρκοι προκαλούν κάθε φορά που οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ασκούν το απόλυτο δικαίωμα τής Πατρίδος μας για την διενέργεια στρατιωτικών ασκήσεων σε σημείο τής ακριτικής μας εθνικής επικράτειας.
Έτσι έγινε πριν λίγες μέρες για μια ακόμη φορά όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας εκτέλεσαν στρατιωτική άσκηση με πυρά αληθινά.
Μετά την έκδοση τής σχετικής ελληνικής ναυτικής οδηγίας, βγήκε ο υδρογραφικός σταθμός τής προσωρινά κατεχόμενης από τούς Τούρκους Αττάλειας και έβγαλε δική του ναυτική οδηγία λέγοντας ότι το Καστελόριζο ανήκει δήθεν στην δική του περιοχή ευθύνης.
Οι Τούρκοι αναφέρθηκαν επίσης στην δήθεν υποχρέωση αποστρατικοποίησης τού Καστελόριζου ψευδώς επικαλούμενοι την Συμφωνία των Παρισίων τού 1947 την οποία επιπλέον ουδέποτε έχει υπογράψει η Τουρκία.

Αυτήν την άθλια Τουρκία που η ιστορία της αποτελεί διεθνές κακουργηματικό ποινικό μητρώο, υποστηρίζουν οι ψευτοσύμμαχοι και ενθαρρύνουν τούς προδότες τής κατεχόμενης διοίκησης των ελληνόφωνων πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας ώστε να διαμοιράσουν την κυριαρχία τού Αιγαίου μας.
Ακόμη κι όταν διενεργούνται κάποιες επαφές για την ανανέωση τού ελληνικού πολεμικού στόλου σε φρεγάτες, βγαίνουν οι αμερικανοί και μάς λέγουν ότι οι Έλληνες ζητιάνοι δεν μπορούν να έχουν δικές τους επιλογές, όπως είπε εσχάτως μέσω τουίτερ πρώην αμυντικός ακόλουθος τής εν Αθήναις αμερικανικής πρεσβείας.

Λοιπόν, είναι σαφές ότι η νεοταξική λαίλαπα θέλει να βάλει φωτιές στην τεράστια σε γεωπολιτική επιρροή, γεωφυσικό πλούτο και πέρασμα μεταφορικών μέσων περιοχή από την Μαύρη Θάλασσα έως την Μεσόγειο. 
Επιδίωξη των παγκοσμιοποιητών τυράννων είναι η οικονομική, πολιτική και στρατιωτική τους επικράτηση. 
Οι δυνάμεις που επιθυμούν να διατηρήσουν την εθνική τους φυσιογνωμία και ανεξαρτησία οφείλουν να στηρίξουν την άνοδο τού Εθνικισμού στην εξουσία των κρατών τους. Και η Ελλάς που βρίσκεται στο επίκεντρο τού γεωπολιτικού ενδιαφέροντος οφείλει να πράξει το πρώτο βήμα στην καλλιέργεια τού εθνικού οράματος για μια ξεκάθαρη και απόλυτα λαϊκή και εθνικιστική διακυβέρνηση στον ελληνικό λαό που χρειάζεται μέσα από την ανάκτηση των ελευθεριών του να κτίσει μια βεβαιότητα δημόσιας ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας.

Υπάρχουν κάποιες μεθοδεύσεις που κάποιοι ανθέλληνες φρόντισαν να ενεργοποιήσουν προκειμένου να μάς εκθέσουν σε κίνδυνο εδαφικών απωλειών και κοινωνικής αλλοτρίωσης σε επίπεδο εσωτερικής γενοκτονίας.
Από την μια πλευρά είναι οι μεγάλες μάζες λαθρομεταναστών που έχουν διοχετευτεί σε ολόκληρη την εθνική μας επικράτεια.
Από την άλλη πλευρά είναι οι προκλητικές απαιτήσεις των προσωρινών μας γειτόνων.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει άμεση ανάγκη ανάπτυξης εθνικού στρατηγικού σκοπού με γνώμονα την κατοχύρωση τού αισθήματος ασφάλειας.
Συνεπώς επιβάλλεται η αποβολή των ξένων σωμάτων των λαθροεισβολέων, η ενίσχυση τής στρατιωτικής ισχύος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, η δημιουργία γεωπολιτικών ζωνών ασφαλείας με την άσκηση των κατοχυρωμένων κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και επιπλέον η προστασία των γειτονικών μας ελληνικών πληθυσμών που βρίσκονται προσωρινά υπό ξένη κατοχή.

Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί πλέον να ζει κάτω από ένα ψεύτικο κλίμα δήθεν σταθερής ομαλής καταστάσεως.
Οι δε συνθήκες ενός αλλοπρόσαλλου και κλιμακωμένου εγκλεισμού με την επίκληση υγειονομικών μέτρων αποπροσανατολίζουν και διχάζουν τούς συμπολίτες μας.
Αυτός ο νεοταξικός σχεδιασμός πρέπει να λάβει τέλος μαζί με το μισελληνικό καθεστώς που το εκτρέφει.
Οι διεθνείς πολεμικές συνθήκες που καλλιεργούνται δεν θα αφήσουν φυσικά ανεπηρέαστη την οικονομία και την κοινωνική συναλλαγή.
Η Ελλάς δεν πρέπει να αποτελέσει το αντικείμενο εκμετάλλευσης κανενός προσωρινά δυνατού ξένου παράγοντα.
Χρειάζεται μια ανοικτή διπλωματία με καθαρά εθνικό προσανατολισμό προκειμένου οι επιλογές μας να υπηρετήσουν τα δικά μας εθνικά δίκαια και συμφέροντα.
Δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε ξένα πολεμικά σχέδια. Εκείνοι που θέλουν την ελληνική συμμαχική πρόταση θα αποδεχτούν την εδαφική μας ακεραιότητα, την αξιοποίηση από την δική μας εθνικιστική Ελλάδα των γεωφυσικών πλεονεκτημάτων και την ελευθερία των ελληνικών ψυχών και πατρίδων.

Στην παγκοσμιοποίηση το έχουμε ξαναπεί, απάντηση είναι η ελληνοποίηση.