GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"Όταν η κυβέρνηση της Ν.Δ. εγκαλεί τον εαυτό της και η προπαγάνδα των ΜΜΕ την λιβανίζει"

Γνωστή η περίπτωση Μένιου Φουρθιώτη, για την οποία με ομιλία του στην βουλή ο Χρυσοχοΐδης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι...


Γνωστή η περίπτωση Μένιου Φουρθιώτη, για την οποία με ομιλία του στην βουλή ο Χρυσοχοΐδης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι είχε αστυνομική προστασία.

Σε άλλο κράτος της Ευρώπης και όχι βέβαια στην μπανανία των γραικύλων θα υπήρχαν παραιτήσεις.

Στην χώρα μας, όχι μόνον δεν είχαμε παραιτήσεις, αλλά και θριαμβευτικά άρθρα για τον Μωυσή-Μητσοτάκη, που με προσωπική του παρέμβαση έλυσε και αυτό το θέμα.

Δείχνει και αυτό πόσο χυδαία πληρωμένοι ψεύτες είναι όλοι αυτοί, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και ενημερώνουν υποτίθεται τον λαό.

Δείχνει, όμως, και κάτι άλλο.

Δείχνει πόσο βλάκα θεωρούν τον Ελληνικό λαό ώστε να τον εξαπατούν τόσο χροντροκομμένα! 


Επαινούν Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη γιατί σταμάτησαν την προστασία και φύλαξη με αστυνομικούς του Μένιου Φουρθιώτη, του οποίου όμως την προστασία και φύλαξη είχαν διατάξει οι ίδιοι! Και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η εντολή είχε δοθεί προσωπικά στον Χρυσοχοΐδη από το Μέγαρο Μαξίμου!!! 


Ας αποδεχθούμε, όμως, την προπαγάνδα τους, προπαγάνδα για βλάκες, όπως πιστεύουν ότι είναι οι πολίτες αυτής της χώρας, που μπορεί και να είναι.

Ας αποδεχτούμε ότι δεν φταίνε οι ίδιοι.

Τότε ποιος φταίει;

Γιατί δεν τιμωρούν τους υπευθύνους;

Μα ποιους να τιμωρήσουν, τους εαυτούς τους;


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη διέτασσε αστυνομική προστασία σε έναν δημοσιογράφο τον Φουρθιώτη με υψηλές γνωριμίες στην Ν.Δ. διέτασσαν την παύση αστυνομικής προστασίας στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που ήταν γνωστόν ότι ήταν στόχος τρομοκρατικής επιθέσεως. 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021