GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βίντεο με τον θάνατο Τούρκων στρατιωτών στην Συρία

Τρομερό βίντεο δείχνει τι περιμένει τους Τούρκους στρατιώτες στην Συρία το επόμενο διάστημα Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τις απελευθερω...



Τρομερό βίντεο δείχνει τι περιμένει τους Τούρκους στρατιώτες στην Συρία το επόμενο διάστημα

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τις απελευθερωτικές δυνάμεις της Αφρίν ( πίσω από τις οποίες κρύβονται Ρώσοι και Σύριοι), αποκαλύφθηκε ότι σκοτώθηκαν αρκετοί  στρατιώτες των τουρκικών δυνάμεων κατοχής σε ειδική  επιχείρηση.



Στην περιοχή έχουμε σε εξέλιξη μια σοβαρή επιχείρηση σαμποτάζ κατά των Τούρκων στρατιωτών με σκοπό να πληγεί το ηθικό και η μαχητική τους αξίας, ενώ το σχέδιο είναι της ρωσικής πλευράς.

Όλα αυτά αφορούν βέβαια την στάση της Άγκυρας στην Α.Ουκρανία και τις εξελίξεις που έχουμε εκεί.

Οι δυνάμεις απελευθέρωσης του Αφρίν ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι “στις 20 Μαρτίου, οι δυνάμεις μας κατέστρεψαν ένα όχημα  που ανήκε στους φιλότουρκους μισθοφόρους.

Στις 24 Μαρτίου, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν επιχείρηση στο χωριό Qezel Bash στο Bilbile, με αποτέλεσμα το θάνατο δύο μισθοφόρων και τον τραυματισμό ενός άλλου εκτός από την καταστροφή ενός οχήματος.

Στις 28 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε μια ειδική επιχείρηση από τις δυνάμεις μας στην πόλη Μάρι, με αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων Τούρκων στρατιωτών κατοχής και τον τραυματισμό δύο άλλων, ενώ καταστράφηκαν δύο στρατιωτικά οικήματα  του τουρκικού στρατού κατοχής.
 
Την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εναντίον των μισθοφόρων στο Cilime με αποτέλεσμα το θάνατο ενός μισθοφόρου.

Στις 7 Απριλίου, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν επιχείρηση εναντίον στρατιωτικής τουρκικής βάσης κατοχής στην πόλη Μάρι, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός στρατιώτη και τον τραυματισμό τριών άλλων, ενώ καταστράφηκε και ένα όχημα.

Στις 7 Απριλίου, ο τουρκικός στρατός κατοχής και οι μισθοφόροι χτύπησαν αμάχους μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Με βάση αυτό, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν μια ειδική επιχείρηση εναντίον μιας ομάδας των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στο χωριό Koble στο Afrin που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων στρατιωτών των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και τον τραυματισμό πέντε άλλων.
 
Το σύνολο όλων αυτών των επιχειρήσεων από τις δυνάμεις μας ήταν ο θάνατος 5 μισθοφόρων και 9 στρατιωτών των τουρκικών δυνάμεων κατοχής, επιπλέον του τραυματισμού 2 μισθοφόρων και 10 Τούρκων στρατιωτών κατοχής », κατέληξε η ανακοίνωση.

Ο πόλεμος για την ανάκτηση του συριακό εδάφους από τους Τούρκους θα φέρει σύντομα στην δημοσιότητα το τουρκικό “Βιετνάμ” στην Συρία με εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδα τραυματίες σε σύντομα χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία διαθέτει περίπου 7.000 στρατεύματα στη βόρεια Συρία, υποστηριζόμενα από drone και αεροσκάφη.
Τα ρωσικά αεροσκάφη υποστηρίζουν τα στρατεύματα της συριακής κυβέρνησης που προσπαθούν να αποσπάσουν την Ιντλίμπ, που ελέγχεται από τους αντάρτες στη Συρία.

Υπάρχουν επίσης Ρώσοι σύμβουλοι και στρατιωτική αστυνομία, καθώς και Ρώσοι μισθοφόροι, στην περιοχή.
Είναι εύκολο να οραματιστούμε πολλά σενάρια όπου οι τουρκικές και οι ρωσικές δυνάμεις εμπλέκονται σε άμεση μάχη.

Για παράδειγμα, μια τουρκική επίθεση σε συριακά στρατεύματα ενδέχεται να τραυματίσει Ρώσους συμβούλους, οι οποίοι απαιτούν αεροπορική υποστήριξη από ρωσικά αεροπλάνα.
Ή, τα τουρκικά αεροσκάφη να καταρρίψουν κατά λάθος ρωσικά αεροσκάφη και με το ενδεχόμενο στη συνέχεια η Ρωσία να αντιδράσει με την πτώση τουρκικών αεροσκαφών.

πηγη