GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"Αντάρτικο" από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών: "Εμείς θα ανοίξουμε κανονικά"

"Eνημερωθήκαμε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε" αναφερει φανερά εξοργισμένος Για την απόφαση που ελήφθη από την κυβέρνηση να ...



"Eνημερωθήκαμε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε" αναφερει φανερά εξοργισμένος

Για την απόφαση που ελήφθη από την κυβέρνηση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στις περιοχές όπου η επιδημιολογική κατάσταση είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, δηλαδή σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, μίλησε ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι «απαράδεκτο να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε και είναι απαράδεκτο να μένουμε κλειστοί» και πρόσθεσε ότι «η μισή Ελλάδα είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουμε καταλάβει με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση».

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε ότι «δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση», υπογραμμίζοντας ότι «θα καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και θα μείνουμε ανοικτά», καθώς όπως είπε «δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλα στα κάγκελα».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαφειρόπουλο, «δεν είμαστε εμείς εστία μετάδοσης του ιού, γιατί έχουμε υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούσαμε και θα τα τηρήσουμε».

Αναρωτήθηκε μάλιστα, «γιατί δεν κλείνει η Αθήνα και κλείνει η Πάτρα, αφού εκεί έχει περισσότερα κρούσματα» και τόνισε ότι έτσι κι αλλιώς «πολλοί δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν».

πηγη