GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο πρωθυπουργός των dislike και το «έγκλημα» της Σαρακοστής

Γραφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος Μπορεί φέτος να μην καρναβαλιστήκαμε λόγω του κινδύνου της διασποράς του Covid, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτά...



Γραφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος

Μπορεί φέτος να μην καρναβαλιστήκαμε λόγω του κινδύνου της διασποράς του Covid, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει να μην χάσουμε την χαρά αυτής της γιορτής.

Πώς; Μα φυσικά με τις ανακοινώσεις της, τα μέτρα της και την γενικότερη πολιτική της.

Βασιλιάς του Καρναβαλιού, ως είθισται φυσικά, ο ίδιος ο Μητσοτάκης που άνοιξε τις εορταστικές εκδηλώσεις με τα dislike που είχαν οι ανακοινώσεις του και τις δηλώσεις του για τα social media.

Πρωθυπουργός χώρας (;) που αλλάζει την δήλωση του επειδή είχε πολλά dislike και αναφέρεται στην βουλή για τον «διχασμό» που προκαλούν τα κοινωνικά δίκτυα.

Τόση σοβαρότητα!

Την ίδια στιγμή, οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι εξηγούν το πώς πρέπει να πετάξει ο χαρταετός φέτος, τα δελτία έχουν πρώτο θέμα την παράνομη λειτουργία μποζουκερί και τους καρναβαλιστές της Ξάνθης που αψήφησαν τις απαγορεύσεις.

Παράλληλα, 200 χρόνια από το 1821,δεν θα γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις ενώ η στρατιωτική θα γίνει με δυστοπικές απαγορεύσεις.

Για το καλό μας όλα αυτά και με πρόστιμα για όσους τα παραβούν και θελήσουν να γιορτάσουν τα κούλουμα αλλά και την εθνική επέτειο με παραδοσιακό τρόπο.

Σε αυτή τη χώρα, με αυτήν την κυβέρνηση που εξαγγέλλει τα παραπάνω, γίνονται, μόνο το Σ/Κ, δεκάδες συγκεντρώσεις αριστερών που πονάνε από την αστυνομική βία.

Αλλά αυτό είναι «συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα» και δεν μπορεί να απαγορευτεί.

Πρόστιμα λοιπόν στον «ανεύθυνο» πολίτη, ασυδοσία στον αριστερό που φαντασιώνεται επαναστάσεις.

Όμως, μετά του πέρας των καρναβαλικών εκδηλώσεων, έρχεται η Σαρακοστή και αυτή πολιτικά, θα είναι πολύ πικρή για τους δεξιούς και αριστερούς Καραγκιόζηδες που παίζουν τον... χαρταετό τους εις βάρος των Ελλήνων.

*Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος είναι μέλος πγ Εθνικού Μετώπου