GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τι έδειξαν οι κάμερες για το τροχαίο έξω απο τη Βουλή ;

Σαφή εικόνα για τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε την Παρασκευή στο ύψος της εισόδου της Βουλής, με συνέπεια τον θανάσιμο...


Σαφή εικόνα για τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε την Παρασκευή στο ύψος της εισόδου της Βουλής, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 23χρονου, έχει η Τροχαία.

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο σημείο, έχουν καταγραφεί αφενός οι κινήσεις της μοτοσικλέτας του 23χρονου και αφετέρου του υπηρεσιακού οχήματος της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Μάλιστα, αρμόδια πηγή που μίλησε» υπό τον όρο της ανωνυμίας, άφησε να εννοηθεί ότι ευθύνη για το τροχαίο έχει ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, καθώς ο νεαρός που κινείτο στο ανοδικό ρεύμα της Βασ. Σοφίας είχε προτεραιότητα.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι το τροχαίο έγινε στις 12.25 μ.μ. της Παρασκευής έξω από την πλαϊνή είσοδο του Κοινοβουλίου, στα «λουλουδάδικα» . 

«Υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της».

veteranos.gr