GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βαριά βρισιά από σύμβουλο του Ερντογάν στον αέρα: Η Αμερική μας γ@@@»

«Σε εκπομπή του CNN Türk εκτυλίχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον αέρα των τελευταίων ετών» , αναφέρει σοκαρισμένη η εφημερίδα «Τ...




«Σε εκπομπή του CNN Türk εκτυλίχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον αέρα των τελευταίων ετών», αναφέρει σοκαρισμένη η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη.

Ο σύμβουλος του Ερντογάν σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Τζασίν, μιλώντας για την άρνηση της Αμερικής να δώσει F-35 στην Τουρκία, υποστήριξε ότι αυτό έκανε την Άγκυρα να φτιάξει ακόμη και τον δικό της κινητήρα πλέον.

Μόνο που για την «άρνηση» χρησιμοποίησε μία πιο… γλαφυρή λέξη για να περιγράψει αυτό που οι ΗΠΑ «κάνουν» στην Τουρκία… («όσο η Αμερική μας γ@@@»), προκαλώντας απίστευτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πήραν αμέσως φωτιά, κάνοντας λόγο για «σοκ και σκάνδαλο στον αέρα της τουρκικής τηλεόρασης».

Άλλα μέσα ωστόσο, έσπευσαν να διορθώσουν, υποστηρίζοντας ότι ο σύμβουλος του Ερντογάν δεν είπε «όσο η Αμερική μας γ…ει», αλλά όσο «η Αμερική μας κουνιέται», επειδή και οι δύο λέξεις ακουστικά είναι πολύ κοντινές, τις διαφοροποιεί μόνο ένα «λ», δημιουργήθηκε η παρεξήγηση.

Πηγή: sigmalive.com