GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Απότομη προσγείωση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη. Τώρα πληροφορήθηκαν αλήθεια τις διαδρομές των στρατών των...Απότομη προσγείωση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη.

Τώρα πληροφορήθηκαν αλήθεια τις διαδρομές των στρατών των οπαδών και των λεγόμενων αντιεξουσιαστών;

Μόνο που αυτοί οι στρατοί είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ και η σχεδόν προσωπική φρουρά, η πολιτική προστασία, των διακεκριμένων νονών, “νταβατζήδες” τους είχε πει ο Κώστας Καραμανλής, της ολιγαρχίας, οι οποίοι ακολουθώντας την “συνταγή της επιτυχίας” (Μπίζνες, εργολαβίες, ποδοσφαιρική ομάδα, κανάλι, εφημερίδα) κυβερνούν την χώρα χωρίς αντίδραση από τους φιλελεύθερους ή αριστερούς κατά καιρούς κυβερνήτες της χώρας και το πολιτικό κατεστημένο.

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ”, λοιπόν, για τα όσα συνέβησαν και ενδεχομένως θα συνεχίζονται με διαφορετικό ίσως τρόπο να γίνονται.
Και ίσως και να θέλουν να γίνονται γιατί έτσι κρύβουν ως “πονηρή γαλή” πολλά κάτω από το χαλί… Γιατί, αλήθεια, πόσο “Λιγνάδη” ακόμη θα πουλήσουν και ό,τι ανάλογο ακολουθήσει, προκειμένου να επιτύχουν την περίφημη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;

Η Εθνική οικονομία έχει καταρρεύσει και αυτοί θριαμβολογούν!
Θριαμβολογεί και ως νέος… Ασκληπιός(!) ο τέως προφήτης Μωυσής-Μητσοτάκης, ο οποίος στο διάγγελμά του μας είπε ότι είχαμε… 7.000 λιγότερους θανάτους(!) από τον μέσο όρο της Ευρώπης! Τι είδους στατιστική του θανάτου είναι αυτή η λογική αδυνατεί να δώσει απάντηση.
Και σωτήρας, λοιπόν, ο Κυριάκος! 7.000 Έλληνες και Ελληνίδες ακόμη ζουν επειδή είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος! Αλήθεια αυτοί που του γράφουν τους λόγους έχουν αντίληψη τι γράφουν;

Κάποτε θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ακόμη και ο φόβος, όταν η απελπισία θεριεύει, τελειώνει.
Τότε τι θα κάνουν;

Τίποτε πρωτότυπο, λοιπόν, στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και όσο γι’ αυτούς με την περισσή “ευαισθησία” που ήταν όταν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ, τα ΜΑΤ του Τσίπρα κτυπούσαν τους Έλληνες με τις Γαλανόλευκες που διαδήλωναν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Μακεδονία;
Που ήταν όταν τα ΜΑΤ της Ν.Δ., τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη κτυπούσαν τους Έλληνες και τους έριχναν χημικά σε Χίο, Σάμο και Μυτιλήνη γιατί διαμαρτύροντο για τους λαθρομετανάστες;

Ένας ολόκληρος κόσμος αλλάζει δραματικά με αφορμή και όχι αιτία των κορωνοϊό.
Και όσο για την Ελλάδα μετά τα όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη οι αστυνομικοί έλεγχοι θα αραιώσουν, αλλά τα επεισόδια δεν θα τελειώσουν γιατί κινήθηκε ένα υπόγειο ρεύμα, που δεν σταματάει εύκολα, όντας μόνο του χωρίς αντίπαλο στο πολιτικό παιχνίδι.

Η φθορά για την Ν.Δ. έρχεται και όπως ανέστησε ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά ο Σαμαράς, έτσι θα την αναστήσει και ο Μητσοτάκης.

Θριαμβολογούν γιατί “η δημοκρατία νίκησε”, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπήκε στην φυλακή και δεν πάνε πολλά χρόνια, ήταν το 2013, που κυρίαρχοι σε δρόμους και σε πλατείες ήταν οι Εθνικιστές, ήταν οι Χρυσαυγίτες, κρατώντας ψηλά Γαλανόλευκες και Λάβαρα Εθνικιστικά και είχαν χαθεί από το πεζοδρόμιο οι ανθελληνικές συμμορίες.

Όμως, η ψευτοδεξιά της Ν.Δ. έχανε ψήφους και έτσι με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό, που καταδίκασα από την πρώτη στιγμή δημόσια από το περιστύλιο της βουλής, έστησαν μία ολόκληρη σκευωρία και με οδήγησαν στην φυλακή.

Όμως, από εδώ από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού τους λέω και ας γνωρίζουν ότι σε αυτόν τον κόσμο που αλλάζει, σε αυτόν τον κόσμο που εφιαλτικά θα εμφανιστεί την επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό θα υπάρχει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί είναι η ΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ενάντια στην παγκόσμια τυραννία, που έρχεται.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021