GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ...

Γραφει ο  Ιωάννης Σαρλάς Υπό τον φόβο των Ιουδαίων, (των Ελλήνων πατριωτών, για την ακρίβεια) οι ξεπουλημενοι στην πολιτική εξουσία &quo...


Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς

Υπό τον φόβο των Ιουδαίων, (των Ελλήνων πατριωτών, για την ακρίβεια) οι ξεπουλημενοι στην πολιτική εξουσία "ειδικοί" ψευτοεπιστημονες, αρχίζουν τώρα και τα παίρνουν πίσω!

Έχουν αντιληφθεί, ότι πολύ σύντομα, τούτοι οι τύραννοι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη θα πληρώσουν, ίσως και με την ζωή τους, την καταστρατήγηση του Ελληνικού Συντάγματος, μέσω των μέτρων αυτοεξευτελισμου κι ανελευθερίας των Ελλήνων πολιτών, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να ανασκευάζουν το θλιβερό κι αντιεπιστημονικο τους παραλήρημα, που μας στοίχειωνε, εδώ κι ένα χρόνο!

ΤΩΡΑ ενθυμηθησαν έναν από τους βασικούς κανόνες της Μικροβιολογίας και της Ανθρώπινης Φυσιολογίας, ο οποίος κρούει... καμπαναριά ολόκληρα, φωνάζοντας, ότι οι ιοί σπάνια μεταδίδονται σε ανοιχτούς χώρους, αντιθέτως ο δείκτης μεταδοτικότητας τους αυξάνει όταν... μένουμε σπίτι!
(Όπως και στα λεωφορεία, στα μετρό, καθώς και σε οιονδήποτε κλειστό χώρο.)
Ο ήλιος, ο αέρας, η άθληση και η υγιεινή διατροφή αποτελούν τον χείριστο εφιάλτη για τις ιώσεις. 

Βλέποντας λοιπόν, ότι οι μέρες αυτών των γελοίων πολιτικών τυραννισκων είναι μετρημένες, ένας-ένας οι... ειδικοί αρχίζουν να την...κάνουν αλα Γαλλικά, διαχωρίζοντας την θέση τους, ούτως ώστε να έχουν εξασφαλισμένα τα...οπίσθια τους, όταν (πολύ σύντομα) θα έρθει η ώρα της κρίσης!
Αμ δε! Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!
Οι Έλληνες, ουδέποτε έδωσαν συγχωροχάρτι σε τυράννους, πολλώ δε μάλλον σε αυτή την σπείρα, σε αυτή την φασιστική Μαφία της κομματοκρατιας, της ψευδοεπιστημης και της στρατευμένης δημοσιογραφίας.

Λίαν συντόμως, θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!
Κατ' εμέ, αυτοί ανεκδιήγητοι παριστάνοντες τους επιστήμονες, (Συψηδες, Τσιορδες, Μαγιορκινηδες και όλο αυτό το σκυλολοι των πολιτικάντηδων) είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ εγκληματίες από τους πολιτικούς διότι προδίδουν τον όρκο του Ιπποκράτη, εισηγούμενοι μέτρα (κατά παραγγελία) για τον εξανδραποδισμο των Ελλήνων πολιτών!

Ξεπούλησαν την επιστήμη στο βωμό του ατομικού τους συμφέροντος, προδίδοντας για τριάκοντα αργύρια τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! 

Συνεδριάζουν στα ωραία τους γραφεία, κουνώντας το δάχτυλο κι ορίζοντας τις ζωές μας, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται  ΚΑΘΕ στιγμή στις οικίες των ασθενών! 

Εγκατέλειψαν στο έλεος του Θεού την πρωτοβάθμια υγεία, τις επισκέψεις κατ' οίκον (όχι μόνο ασθενών με Covid αλλά κάθε νόσου) και παριστάνουν τον...τροχονόμο, δίνοντας εντολές και ρυθμίζοντας τις...ουρές για το σε ποια νοσοκομεία θα παραπεμφθούν οι εμφανίζοντες συμπτώματα κορωνοιου και σε ποια εμβολιαστικα κέντρα θα προστρέξουν οι επιθυμούντες να κάνουν το εμβόλιο! 

Ένα εμβόλιο, για το οποίο ειρησθω εν παρόδω, η ταπεινότητα μου φωνάζει εδώ και τόσους μήνες, ότι αναζητούν... πειραματόζωα, μιας και τα  πρωτόκολλα πενταετων και δεκαετων κλινικών δοκιμών συμπτύχθηκαν σε... κάποιους μήνες, (γεια σου προφήτη Μπιλ Γκέιτς) ούτως ώστε το μεν κέρδος (τους) να είναι εξασφαλισμένο, η δε εξουσία τους να εξασφαλίζεται με την "μύηση" των ανθρώπων στους μαζικούς εμβολιασμούς, ως πρώτο βήμα για την μετάλλαξη μας σε στρατιωτάκια αμίλητα, (φοράμε μάσκα) ακουνητα (μένουμε σπίτι) κι αγέλαστα (δεν συνωστιζομαστε, τουτέστιν, κοινωνική αποστασιοποίηση).

Δυστυχώς όμως, έχει ήδη μεταλλαχθεί η αφεντια μας σε πειθήνια πρόβατα, αφού φοβόμαστε τον...τροχονόμο και τον δημοτικό αστυνομικό, μήπως μας κόψει κάποιο πρόστιμο, ενώ οι ένδοξοι πρόγονοι μας τα έβαζαν με πάνοπλους στρατούς πολλαπλάσιους του αριθμού των!

Η σύγχρονη Κβαντομηχανική πρεσβεύει, ότι ουδόλως υπάρχει χρόνος.

Ο χρόνος, ως φυσικό μέγεθος δεν υφίσταται καν κι αυτός, που μετρούν τα ρολόγια και τα ημερολόγια μας, αποτελεί ένα ανθρώπινο εφεύρημα, ούτως ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να επιτελέσει τις διαπροσωπικές και κοινωνικές του ανάγκες.

Προς επίρρωσιν τούτου, όταν νιώθουμε όμορφα, βιώνοντας μια κατάσταση ευδαιμονίας, νιώθουμε, ότι ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα ευχάριστα, ενώ από την άλλη μεριά, όταν υποφέρουμε, τότε ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά.

Ένας χρόνος λοιπόν πέρασε από την μετάλλαξη του πλανήτη σε ένα απέραντο νεκροταφείο ζωντανών σωμάτων, σε μια φυλακή ψυχών, σε ένα ελεεινό χαμαιτυπειο και προσωπικά νιώθω, ότι πέρασαν αιώνες.

Γερασαμε πριν την ώρα μας, βιώνοντας, κάθε δοκιμασία, κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής.

Βιώσαμε τόσο τραγελαφικές, όσο και παρανοϊκές καταστάσεις, όπου μπροστά τους ωχριούν τα πιο ευρηματικά σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας!  Και όλα αυτά, επειδή θέλουν να μας...προστατεύουν!

Σταματήσαμε να ζούμε για να μην πεθάνουμε!
Αλήθεια, πόσες ευκαιρίες για ζωή (όχι για επιβίωση) νομίζετε, ότι θα έχει ο καθένας από εσάς;;
Ποιος γνωρίζει την ημερομηνία λήξης της βιολογικής του οντότητας σε αυτόν τον Ευκλείδιο, τρισδιάστατο κόσμο;;

Ποιος ξέρει, πότε θα αποχωρήσει από τον πλανήτη;;  
Ποιος έχει την πολυτέλεια να σπαταλά, έστω κι ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο της ζωής του;;
Ποιος έχει το δικαίωμα, από την άλλη, να αφαιρεί, έστω κι ένα δευτερόλεπτο, από την ελεύθερη βούληση του συνανθρώπου του στο όνομα της... ασφαλείας του;;

Ποιος γνωρίζει το τέλος του;;

Η πρώτη μονάδα μετρήσεως του χρόνου ήταν οι χτύποι της καρδιάς μας.

ΑΥΤΗ θα είναι και η τελευταία μας. 

Μπορεί να μην γνωρίζουμε το δικό μας τέλος αλλά αναφορικά με το τέλος αυτών των αγυρτων, να είστε σίγουροι, ότι διαρκώς πολλαπλασιάζονται αυτοί, οι οποίοι θα βρωντοφωναξουν:

ΑΛΗΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!

Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ