GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λεηλατούν και τρομοκρατούν την Λέσβο οι μετανάστες - Κραυγή απόγνωσης του Έλληνα Κτηνοτρόφου (βίντεο)

Οι κλοπές συνεχίζονται κι ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση. Η πολιτεία θα τον βοηθήσει; Στο έλεος τους οι κάτοικοι της Λέσβου με τους πα...



Οι κλοπές συνεχίζονται κι ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση.

Η πολιτεία θα τον βοηθήσει;
Στο έλεος τους οι κάτοικοι της Λέσβου με τους παράνομους μετανάστες να κυκλοφορούν οπλισμένοι και να σφάζουν τα ζώα τους.

Πριν από περίπου 20 ημέρες είδαμε το δράμα που ζει ο κτηνοτρόφος Φώτης Γιούνης, ο οποίος είχε βρει απομεινάρια σφαγμένων ζώων από το κοπάδι του στα γειτονικά ρέματα, ενώ είχα καταγγείλει πως κυκλοφορούν στην περιοχή συμμορίες ένοπλων παράνομων μεταναστών.

Μετά από και τη δημοσίευση του τότε βίντεο… δεν έγινε τίποτα, καθώς οι αρχές είναι μάλλον απασχολημένες με το να επιβάλουν πρόστιμα σε πολίτες για τον κορωνοϊό και να εξετάζουν τις πιθανές καταγγελίες που υπάρχουν από γείτονες για πιθανά «πάρτι», όπως τα «βαφτίζουν».

Οι κλοπές όμως συνεχίζονται και ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση, όμως μπορείτε να παρατηρήσετε και στα παρακάτω βίντεο.


Ο κτηνοτρόφος, Φώτης Γιούνης, έγινε γνωστός πριν από μερικές μέρες, όταν κατήγγειλε ότι ένοπλες συμμορίες παράνομων μεταναστών μπήκαν στην εκτροφή του πριν μερικές μέρες και έσφαξαν ζώα, κατσίκια και πρόβατα, από τα οποία ζει την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει ο κτηνοτρόφος, οι αλλοδαποί χρησιμοποίησαν ως πρόχειρο σφαγείο, ένα παράπηγμα σκεπασμένο με λαμαρίνες που υπάρχει μέσα στο χωράφι του, στο οποίο βρέθηκαν κομμάτια από τα σφαγμένα ζώα.

Στο διπλανό ρέμα είχε βρει πεταμένα τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων.

Ο κτηνοτρόφος εξηγεί πως από τα λιγοστά ζώα που έχει στο κοπάδι του, ζει ο ίδιος και η οικογένειά του. 

Όπως λέει χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια, για να μεγαλώσει ένα ζώο και να αρχίσει να αποδίδει κέρδος στον κτηνοτρόφο.

Μέχρι τότε όμως σημειώνει, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, φροντίδα, ζωοτροφές και ατέλειωτες ώρες δουλειάς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η απορία που εκφράζει ο κτηνοτρόφος είναι πώς οι αλλοδαποί μπαίνουν και βγαίνουν με μαχαίρια και με σακούλες κρέας μέσα στην δομή χωρίς να περνούν από έλεγχο:

«Ομάδες ατομων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά, παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των μαχαιριών».

«Ή θα πάμε φυλακή ή θα πεθάνουμε από το κρύο ή θα μας καθαρίσουν με τα μαχαίρια», έλεγε χαρακτηριστικά ο κτηνοτρόφος.

πηγη