GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πύραυλος από το Ιράν χτύπησε ισραηλινό σκάφος στην Αραβική θάλασσα

Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους, η εκτόξευση του πυραύλου θα μπορούσε να σημαίνει κλιμάκωση της επιθετικής πολιτικής από μέρους τη...



Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους, η εκτόξευση του πυραύλου θα μπορούσε να σημαίνει κλιμάκωση της επιθετικής πολιτικής από μέρους της Τεχεράνης 

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Αραβική θάλασσα όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκτοξεύτηκε πύραυλος από το Ιράν που έπληξε ισραηλινό σκάφος.

Το σκάφος μεταφοράς container, που χτυπήθηκε από τον πύραυλο, ανήκει σε επιχειρηματία του Ισραήλ, ενώ τη στιγμή της εκτόξευσης κατευθυνόταν από την Τανζανία προς την Ινδία.

Στο πλεούμενο, που βρισκόταν ανάμεσα στην Ινδία και το Ομάν, προκλήθηκαν εκτεταμένες καταστροφές.

Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους, η εκτόξευση του πυραύλου θα μπορούσε να σημαίνει την κλιμάκωση της επιθετικής πολιτικής από μέρους της Τεχεράνης.

Βασικός ύποπτος επιθετικής ενέργειας, και πριν από λίγο διάστημα, στα τέλη Φεβρουαρίου, ήταν πάλι το Ιράν όταν κατηγορήθηκε για μυστηριώδη έκρηξη που έπληξε ισραηλινό φορτηγό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν.

Για το περιστατικό τοποθετήκε ο υπουργός Άμυνας του Ισράηλ, Μπένι Γκραντζ, λέγοντας ότι διενεργούνται έρευνες μετά τη συγκεκριμένη ενέργεια και πως το Ιράν επιχειρεί να πλήξει το Ισράηλ και τους πολίτες του.


ΠΗΓΗ