GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συστημικός Διεθνολόγος παραδέχεται: Οι διερευνητικές δεν πήγαν καλά...Οι τούρκοι έβαλαν στο τραπέζι ακόμα και την Θράκη

Οι τούρκοι έβαλαν στο τραπέζι όλα τα θέματα ακόμα και την Θράκη Ο Κωνσταντίνος Φίλης είναι διεθνολόγος, γνωστός για τις «μετριοπαθείς» κ...


Οι τούρκοι έβαλαν στο τραπέζι όλα τα θέματα ακόμα και την Θράκη

Ο Κωνσταντίνος Φίλης είναι διεθνολόγος, γνωστός για τις «μετριοπαθείς» και ιδιαίτερα φιλικές προς το πολιτικό σύστημα απόψεις του.


Πρόσκειται στον χώρο της ΝΔ και κατέχει την θέση του Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Πάντειου Πανεπιστημίου.


Χθες το πρωί ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».


Αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τον περίφημο ελληνοτουρκικό διάλογο κάνοντας μία παραδοχή την οποία όλοι αντιλαμβανόμασταν αλλά έχει τη δική της αξία όταν γίνεται από έναν εκπρόσωπο του συστήματος.


Ο κ Φίλης αναφερόμενος στις διερευνητικές της περασμένης Τρίτης στην Αθήνα ανέφερε επί λέξη...


"Οι διερευνητικές που έγιναν την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα δεν πήγαν καλά...Οι τούρκοι έβαλαν στο τραπέζι όλα τα θέματα ακόμα και αυτό της Θράκης"


Επομένως, όταν ένας φιλικός απέναντι στην κυβέρνηση διεθνολόγος λέει τέτοια πράγματα, μπορείτε να φανταστείτε σε ποιο σημείο έχει φτάσει η κατάσταση με τις προδοσίες της ΝΔ.


Μετά από όλα αυτά εγείρονται ακόμα πιο έντονα τα μείζονα ερωτήματα:


Σε τι εξυπηρετεί την Ελλάδα ένας τέτοιος διάλογος;


Ποιο το νόημα συνέχισης των διερευνητικών;


Γιατί δεν διακόπτονται άμεσα οι διερευνητικές προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να καταγγείλει τις αδιανόητες και παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας σε όλα τα διεθνή φόρα και να απαιτήσει την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας κατά την Σύνοδο Κορυφής της 25-26 Μαρτίου;


Πώς είναι δυνατόν να εξαγγέλλεται επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Δένδια στην Άγκυρα στις 14 Απριλίου για συνάντηση με τον Τσαβούσογλου έπειτα απ’ όλα αυτά;


Ρητορικά ερωτήματα στα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει απάντηση.


Δεν είναι δυνατόν εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας να κάθονται σε ένα τραπέζι και να ακούνε για διεκδικήσεις της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου, την Θράκη και άλλες παρόμοιες και αβάσιμες διεκδικήσεις.


Ως Έλληνες εθνικιστές, απαιτούμε άμεση διακοπή των διερευνητικών και υπεράσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας!



"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"