GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πούτιν σε Μπάιντεν: ''Εύχομαι να είσαι καλά - Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας''

Στο ''κόκκινο'' η εντάση Ανανέωση Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντά στις δηλώσεις του Αμερικανού ομολόγου ...



Στο ''κόκκινο'' η εντάση

Ανανέωση

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντά στις δηλώσεις του Αμερικανού ομολόγου του, Τζο Μπάιντεν, εις βάρος του.

«Του εύχομαι να είναι καλά» είπε ο Πούτιν, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Μπαίντεν σχετικά με τα αποτελέσματα έκθεσης των αμερικανικών Υπηρεσιών Ασφαλείας περί προσπάθειας ρωσικής ανάμιξης στις εκλογές του 2020.

Aρχικό κείμενο

''Πολεμικό'' το κλίμα είναι ανάμεσα σε Ρωσία-ΗΠΑ.

Το Κρεμλίνο πήρε επίσημα θέση, βγάζοντας την εξής ανακοίνωση: ''Ο Μπάιντεν «σαφώς δεν θέλει καλές σχέσεις» με τη Ρωσία'', δηλώνει το Κρεμλίνο.

Αναλυτικά

Το Κρεμλίνο τοποθετήθηκε την Πέμπτη για τα σκληρά σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δεν δίαστασε να χαρακτηρίσει «φονιά» τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεκαθαρίζοντας πως με τη στάση του αυτή, ο Μπάιντεν «έδειξε με σαφήνεια πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να επιδιορθώσει τους δεσμούς με τη Μόσχα».

Σε συνέντευξή του στο ABC News που μεταδόθηκε την Τετάρτη, ο Μπάιντεν αποκρίθηκε θετικά όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι ο Ρώσος πρόεδρος ήταν δολοφόνος. 

Περιέγραψε επίσης τον Πούτιν ως κάποιον που δεν έχει ψυχή και είπε ότι η Ρωσία θα «πληρώσει το τίμημα» για τη φερόμενη ανάμειξή της στις αμερικανικές εκλογές.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε τα σχόλια ως «πολύ άσχημα» και χωρίς προηγούμενο.

Ακόμη, είπε σε δημοσιογράφους στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ότι η Ρωσία θα αναλύσει την προσέγγισή της στις σχέσεις με την Ουάσινγκτον από εδώ και στο εξής.

πηγη