GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η “πολυπολιτισμική” κοινωνία της “δημοκρατίας” σας: “Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος”

Με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, που ανέδειξε την ηθική απαξία, τον βόθρο της “δημοκρατικής” κοινωνίας, της “ανοιχτής κοινωνίας” (Πόππερ, ...


Με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, που ανέδειξε την ηθική απαξία, τον βόθρο της “δημοκρατικής” κοινωνίας, της “ανοιχτής κοινωνίας” (Πόππερ, Σόρος, παγκοσμιοποίηση) ένα δημοσίευμα από έναν αρθρογράφο της αντιφασιστικής ορθότητας, σεσημασμένο υβριστή της Χρυσής Αυγής: 

“ΤΑ ΝΕΑ”, 27-2-2021, Σελ. 64, Χρήστος Χωμενίδης: “Δεν χρειάζεται κανείς να διαβάσει καταθέσεις, αρκεί να περπατάει στο κέντρο της Αθήνας.
(Και των άλλων μεγάλων ελληνικών πόλεων, υποθέτω.)
Μάτια άμα έχει, βλέπει τι συμβαίνει πέριξ της Ομόνοιας, στην Πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίον του Άρεως μέχρι σχετικά πρόσφατα.
Σμάρια έφηβοι πρόσφυγες και μετανάστες κάνουν πεζοδρόμιο.
Φεύγουν απ’ τις δομές, βγαίνουν από τις χαμοκέλες όπου τους έχουν στοιβάξει και εκδίδονται αντί πινακίου φακής.
Για ένα χαρτζιλίκι.
Για να μαζέψουν τα ναύλα, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Βόρεια Ευρώπη, που τη φαντάζονται Γη της Επαγγελίας.

Χιλιάδες ευυπόληπτοι συμπολίτες μας -καλλιτέχνες αλλά και γραφειοκράτες, δεδηλωμένοι ομοφυλόφιλοι μα και συμβατικοί οικογενειάρχες, σαραντάρηδες και εβδομηντάρηδες, αρκετοί σοκαρίστηκαν δήθεν με όσα αποδίδονται στον Δημήτρη Λιγνάδη- συχνάζουν στις πιάτσες. Ικανοποιούν το χούι τους”.

Μετά ταύτα…

Να την χαίρεστε την “δημοκρατία” σας!

Σε ποιον ανήκει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αυτός ο βόθρος της ανηθικότητας εάν όχι σε εσάς “δημοκράτες” αντιφασίστες;

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας
του Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021