GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μητσοτάκης: Αντί να τους κάψουμε, την… κοπανήσαμε!

ΟΧΙ, δεν μπορώ να ξεχάσω, όπως το έχουν “ξεχάσει” πολλοί ότι έλεγα στην προεκλογική εκστρατεία του 2019 ότι ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκ...




ΟΧΙ, δεν μπορώ να ξεχάσω, όπως το έχουν “ξεχάσει” πολλοί ότι έλεγα στην προεκλογική εκστρατεία του 2019 ότι ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα φέρουν τις “ΠΡΕΣΠΕΣ” του Αιγαίου.

Και δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι τώρα που ευρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι “ΠΡΕΣΠΕΣ” του Αιγαίου δεν “θυμούνται” οι… “πατριώτες” αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή!

Αυτά έλεγα και έπρεπε να πάω φυλακή… Σκεφτείτε εάν ήμουν μέσα στην βουλή και εάν αθωωνόμουν πόσο δύσκολη θα ήταν η θέση της Νέας Δημοκρατίας και των Μητσοτάκη-Δένδια στην σκληρή κριτική του Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια στην τουρκόδουλη πολιτική τους.

Σκεφτείτε το προπαντός εσείς που προδώσατε το μεγάλο Εθνικιστικό όνειρο.

Σκεφτείτε ότι σχεδόν έναν χρόνο η Ελλάδα είχε γίνει κυριολεκτικά Χατζηαβάτης και παρίας, που υποχωρεί συνεχώς στις προκλήσεις του Ερντογάν και δεν έχει γίνει ούτε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Και οι “πατριώτες” και οι πρώην “χρυσαυγίτες” το μόνο που ξέρουν είναι να διαδίδουν το ΨΕΜΑ, που τους βολεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ και διαλύθηκε!

Και ήταν Αύγουστος του 2020 όταν άρχισε τις προκλήσεις ο Ερντογάν με το Oruc Reis και έλεγαν οι πατριδοκάπηλοι της Ν.Δ. ότι έχουν δήθεν κόκκινες γραμμές και ότι θα κάψουν τους Τούρκους!

Και ήλθε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δηλώσει σε συνέντευξή του στον Αλέξη Παπαχελά προ ημερών ότι έκανε πίσω όταν χρειάστηκε απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Συγκεκριμένα η δήλωσή του είχε ως εξής: 

“Υπήρχε η ωριμότητα, όταν το θερμόμετρο χτύπησε κατακόκκινο, να κάνουμε ένα βήμα πίσω”. “Ωριμότητα”… η φευγάλα και η άτακτη υποχώρηση! Έτσι “σώσατε” την Ελλάδα “πατριώτες”, που ψηφίσατε Ν.Δ. και παριστάνετε τους “εθνικιστές”! 
Συλλυπητήρια…

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021