GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σχετικά με την εξαπάτηση του ελληνικού λαού από την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας

Δελτίο Τύπου Οι δημόσιες δηλώσεις του Νικολάου Κοτζιά αποκαλύπτουν την απάτη στην οποία προέβη προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν...



Δελτίο Τύπου

Οι δημόσιες δηλώσεις του Νικολάου Κοτζιά αποκαλύπτουν την απάτη στην οποία προέβη προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, υποκρινόμενοι τους διαφωνούντες με την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνοντας για παράδειγμα πως δεν θα επιτρέψουν είσοδο Σκοπίων σε Ν.Α.Τ.Ο. και Ε.Ε., ενώ ήδη είχαν συμφωνήσει με τον Ζόραν Ζάεφ και όλα αυτά προκειμένου να υφαρπάξουν τον μέγιστο δυνατό αριθμό ψήφων των πατριωτών Ελλήνων.

Επίσης, είναι προφανές πως η Συμφωνία των Πρεσπών κινείται στην γραμμή Μπακογιάννη-Καραμανλή, αλλά και Σαμαρά, ο οποίος αποτελεί τυπικό δίγλωσσο νεοδημοκράτη έχοντας υπογράψει κατά το παρελθόν ευρωπαϊκά έγγραφα με σκέτο το όνομα Μακεδονία.

Σήμερα, όταν όλο το πολιτικό σύστημα έχει αποδεχθεί την προδοσία της Μακεδονίας μας, η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί περίτρανα να δηλώνει πως απορρίπτει την εν λόγω Συμφωνία και δεν σταματά να αγωνίζεται για την κατάργηση της.

 Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή