GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"Όχι" στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου - Πώς θα γίνει η στρατιωτική - Βίντεο

Θα διεξαχθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα Δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις για την 25η Μαρτίου καθώς το ιικό φορτίο στη χώ...



Θα διεξαχθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα

Δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις για την 25η Μαρτίου καθώς το ιικό φορτίο στη χώρα είναι υψηλό, όπως υπογράμμισε σήμερα η Αριστοτελία Πελώνη.

Μόνον η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου, ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος – απαντώντας σε σχετική ερώτηση – ανέφερε ότι δεν θα γίνουν άλλες παρελάσεις για την 25η Μαρτίου παρά μόνο η στρατιωτική με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Εμμέσως πλην σαφώς η κυρία Πελώνη απέκλεισε την παρουσία κοινού στην παρέλαση του Συντάγματος, λέγοντας πως αυτή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα είναι ένα ποιοτικό και περήφανο θέαμα», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως στον σχεδιασμό της παρέλασης περιλαμβάνεται η πτήση Γαλλικών μαχητικών Rafale, αλλά και Αμερικανικών F-18 που θα βρίσκονται στην περιοχή για ασκήσεις.

Στην παρέλαση – εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες – θα βρίσκονται ο Διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, Κάρολος, αλλά και ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.

Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην μεγάλη πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας από την έξαρση του κορωνοϊού και όπως τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αυτή η πίεση στο σύστημα υγείας θα συνεχιστεί και για τις επόμενες 10 μέρες.


ΠΗΓΗ