GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Καποδίστριας, η δημοκρατία και τα 200 χρόνια από το 1821

Ανθέλληνες μαρξιστές και ανθέλληνες φιλελεύθεροι, εθνομηδενιστές είναι ο νέος όρος, όλοι μαζί προσπαθούν να αλλάξουν την Ιστορία μας. Στ...




Ανθέλληνες μαρξιστές και ανθέλληνες φιλελεύθεροι, εθνομηδενιστές είναι ο νέος όρος, όλοι μαζί προσπαθούν να αλλάξουν την Ιστορία μας.

Στο βιβλίο ενός από αυτούς διάβασα πρόσφατα ότι όλες οι επαναστάσεις του Έθνους στα χρόνια της τουρκοκρατίας ήταν “αεθνικές” και είχαν χαρακτήρα τοπικό και… οικονομικό.

Όλοι τους επιμένουν ότι το 1821 έγινε γιατί έγινε η Γαλλική επανάσταση και προηγήθηκε ο περίφημος Διαφωτισμός.

Όλοι τους και δεξιοί και αριστεροί και φιλελεύθεροι και κομμουνιστές.
Από το 1453 μέχρι το 1821 είχαν γίνει 123 επαναστάσεις!
Όλοι αυτοί που πήρανε τα όπλα κατά των Οθωμανών γιατί δεν περίμεναν αλήθεια να γίνει πρώτα η Γαλλική Επανάσταση ή το πλέον εξωφρενικό η εξέγερση των Αμερικανών κατά των Άγγλων για την φορολογία του τσαγιού (Αμερικανική “επανάσταση”);

Ακούς και διαβάζεις ανακρίβειες και τερατώδη ψεύδη όπως για κάποιον ήρωα(;) στρατηγό Χατζηχρήστο, ο οποίος ήταν ένας ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ μισθοφόρος των Τούρκων στην Τριπολιτσά, ο οποίος πρόδωσε τους Τούρκους και προσχώρησε στον Κολοκοτρώνη λίγο πριν την άλωση.

Μετά πρόδωσε και τον Κολοκοτρώνη και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον εμφύλιο (με το αζημίωτο βέβαια…) και στην δολοφονία του γιου του Κολοκοτρώνη Πάνου.

Με αφορμή τα 200 χρόνια από το 1821 βγαίνουν γραφίδες “βαρειές” της αριστεράς και κατηγορούν τον Καποδίστρια για αντιδημοκράτη και αγανακτούν οι δημοκράτες δεξιούληδες της πεντάρας και σπεύδουν να υπερασπισθούν τον Καποδίστρια.

Να τον υπερασπισθούν ή να τον καπηλευτούν;
Κύριοι δημοκράτες της “politically correct” εποχή μας είτε μας αρέσει, είτε όχι ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας δεν πίστευε ούτε σε Σύνταγμα, ούτε σε δημοκρατία.
Όπως ο Ιωάννης Μεταξάς.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021