GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γι’ αυτό αμόλησε τους μπαχαλάκηδες η ΝΔ: Ξεκινούν πάλι οι διερευνητικές στις 16 Μαρτίου

Ήδη από το πρωί είχαμε επισημάνει ότι η ΝΔ εσκεμμένα άφησε ασύδοτους τους κουκουλοφόρους. Η κατάσταση αυτή την διευκολύνει προκειμένου ν...



Ήδη από το πρωί είχαμε επισημάνει ότι η ΝΔ εσκεμμένα άφησε ασύδοτους τους κουκουλοφόρους. Η κατάσταση αυτή την διευκολύνει προκειμένου να δημιουργεί πόλωση με τον Σύριζα και να στρέφει την προσοχή των πολιτών μακριά από τα πραγματικά προβλήματα και τις προδοσίες που η κυβέρνηση διαπράττει σε όλα τα επίπεδα.


Λίγες ώρες μετά επιβεβαιωνόμαστε, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ότι στις 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ο νέος κύκλος διερευνητικών επαφών με την Τουρκία.

Η Νέα Δημοκρατία προκαλεί την εθνική μνήμη, καθώς μόλις μία μέρα πριν την επέτειο της κήρυξης της Επανάστασης στην Μάνη (17 Μαρτίου) και λίγες ημέρες πριν από την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, η ελληνική πλευρά θα κάτσει στο τραπέζι με τους νεοοθωμανούς του Ερντογάν για το ξεπούλημα του Αιγαίου.


Πιο συγκεκριμένα, επισημοποιήθηκε πριν από λίγο η διεξαγωγή των διερευνητικών επαφών Ελλάδας και Τουρκίας με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Το ραντεβού της Αθήνας ορίστηκε για τις 16 Μαρτίου.


«Ο 62ος γύρος των Διερευνητικών Επαφών θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου 2021» αναφέρει σε μια λιτή του ανακοίνωση το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.


Νωρίτερα ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των διερευνητικών επαφών δημοσιοποιήθηκε με διαρροές τούρκων αξιωματούχων στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.


Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν το διήμερο 15 και 16 Μαρτίου, ωστόσο μετά από λίγο και ενώ δεν είχαν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, τα τουρκικά ΜΜΕ ανακάλεσαν την ημερομηνία κάνοντας λόγο για τις 16-17 Μαρτίου.


Σύμφωνα με τα όσα μετέδιδε νωρίτερα η τουρκική «Χουριέτ» Αθήνα και Άγκυρα κατέληξαν σε συμφωνία όχι μόνο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των διερευνητικών συνομιλιών αλλά και για διαβουλεύσεις σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών.Σύμφωνα πάντα με τη Χουριέτ στις συνεδριάσεις θα προεδρεύουν οι αναπληρωτές υπουργοί Εξωτερικών. Το ελληνικό ΥΠΕΞ επιβεβαιώνει μεν τις πολιτικές διαβουλεύσεις, ωστόσο διαψεύδει (επί του παρόντος) ότι αυτές θα γίνουν σε ό, τι αφορά την Ελλάδα σε επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών.


«Ο Υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης κ. Θεμιστοκλής Δεμίρης θα έχει πολιτικές διαβουλεύσεις με τον Τούρκο Υφυπουργό Εξωτερικών Πρέσβη κ. Sedat Onal στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 2021» τονίζουν διπλωματικές πηγές στην Αθήνα.


Όλα αυτά δείχνουν ότι η ΝΔ υποχωρεί στις τουρκικές πιέσεις και αναβαθμίζει τον χαρακτήρα των συνομιλιών από δήθεν "διερευνητικές" σε κανονικότατες διαπραγματεύσεις εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας.


Κι όλα αυτά, ενώ ακόμα και πριν λίγες ημέρες η Τουρκία επεδείκνυε με προκλητικό τρόπο τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο με τις έρευνες του Cesme και την άσκηση "Γαλάζια Πατρίδα".

Η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλα αυτά είναι η εξής: Αντίσταση υπέρ του Έθνους με τους ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα, τώρα!


ellhnes.net