GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν. : «ΟΧΙ ΣΤΟ LOCKDOWN ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ!»

Όσο η βαθιά εθνομηδενιστική κυβέρνηση της γαλάζιας παράταξης εξακολουθεί να βασανίζει αδυσώπητα τους Έλληνες, να σκοτώνει την εγχώρια οι...




Όσο η βαθιά εθνομηδενιστική κυβέρνηση της γαλάζιας παράταξης εξακολουθεί να βασανίζει αδυσώπητα τους Έλληνες, να σκοτώνει την εγχώρια οικονομία και να καταστρατηγεί τα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών με αλυσιδωτές παρατάσεις του ανηλεούς εγκλεισμού, συνεχείς εμπαιγμούς και καλλιέργεια φρούδων ελπίδων, υπάρχουν ακόμα νέες και νέοι, οι οποίοι μάχονται για την ανάκτηση της κλεμμένης μας ζωής και της στραγκαλισμένης μας Ελευθερίας. 

Δυναμικό κλιμάκιο της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. σήμερα το πρωΐ της Κυριακής ύψωσε πανό σε γέφυρα της πρωτεύουσας με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΟ LOCKDOWN - EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ», εκφράζοντας για πολλοστή φορά την κάθετη αντίθεση μας στις παντελώς αναποτελεσματικές πολιτικές της αέναης καραντίνας, οι οποίες έχουν οδηγήσει τη συντριπτική πλειονότητα των λαϊκών στρωμάτων στα όρια της μιζέριας, της ανέχειας και της φτωχοποίησης.

Με μία κοινωνία τρομοκρατημένη, ταπεινωμένη και υποταγμένη στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης, μονόδρομος μέσα στο έρεβος της ανοχής και της απάθειας αποτελεί ο Αγώνας των ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών, των αδέσμευτων νέων παιδιών, για την αφύπνιση της Φυλής και τη διεκδίκηση όλων όσα αυταρχικώ τω τρόπω μας στερούν από το παρόν και το μέλλον, το δικό μας και των οικογένειών μας!

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, οι επιχειρήσεις μας έκλεισαν και η ψυχολογία μας καταρρακώθηκε! 

Αντίσταση μέχρι να πάρουμε πίσω όσα μας ανήκουν!