GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τρ.Μπουγάς:Αγανακτισμένοι Νεοδημοκράτες σπάνε τα δεσμά και στρέφονται μαζικά στον Η. Κασιδιάρη

Παρά τα γκάλοπ των καναλιών της διαπλοκής που παρουσιάζουν τη Νέα Δημοκρατία αλώβητη από τις ολέθριες επιλογές της στον χειρι...



Παρά τα γκάλοπ των καναλιών της διαπλοκής που παρουσιάζουν τη Νέα Δημοκρατία αλώβητη από τις ολέθριες επιλογές της στον χειρισμό του κορωνοϊου αλλά και στα εθνικά θέματα, η εικόνα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα, είναι εντελώς διαφορετική.

Ο κόσμος που έκανε την λανθασμένη επιλογή να ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις εκλογές του 2019, στρέφει την πλάτη στον γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ της ελαφροδεξιάς και κινείται μαζικά προς τον Ηλία Κασιδιάρη.


Η μεγαλύτερη διαρροή εντοπίζεται στη Βόρειο Ελλάδα, όπου αυτή τη στιγμή, οι Έλληνες για την Πατρίδα παρουσιάζουν πολύ αυξημένη δυναμική. Παρατηρούνται μάλιστα μαζικές αποχωρήσεις από τις τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας με τα μέλη αυτά να βλέπουν μια τεράστια προοπτική να ανοίγεται, στο κόμμα των Ελλήνων για την Πατρίδα προκειμένου να συστρατευθούν στον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή πατρίδα.


Με τους κάθε λογής Μηταράκηδες πλέον να φεύγουν κυνηγημένοι από τις ακριτικές πόλεις μας, απειλώντας μάλιστα τους κατοίκους των ευαίσθητων περιοχών αυτών, πως θα φέρουν μέχρι και 10.000 λαθραίους, η ΝΔ αποδεικνύει πως πλέον έχει χάσει το παιχνίδι και οποιεσδήποτε αλχημείες και αν χρησιμοποιήσει, η οργή δίνει την ώθηση στο ρεύμα που υπάρχει για τους Έλληνες για την Πατρίδα.Για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη που καθημερινά, μπαίνει στα χείλη όλο και περισσότερων Ελλήνων, απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.


Η ΝΔ επιχειρεί να συγκρατήσει όλες αυτές τις διαρροές, με διάφορα τεχνάσματα.Οι ίδιοι μάλιστα διαρρέουν πως η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αποτελεί μια καθαρά πολιτική επιλογή της ίδιας της κυβέρνησης, του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη και του υφυπουργού Αθλητσμού, Λευτέρη Αυγένακη και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.Αυτή η επιλογή, έχει αποκλειστικά μία και μοναδική στόχευση, που είναι η συγκράτηση των ψηφοφόρων που σχετίζουν την ψήφο τους, πάντα και με τις οπαδικές προτιμήσεις, αλλά και μια επιλογή λόγω της δυναμικής που είχε στη Βόρεια Ελλάδα, ως ευρωβουλευτής, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του EURO 2004.Aυτά τα φτηνά τρικ, ωστόσο δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα και αυτό θα αποτυπωθεί πολύ σύντομα.Το κόμμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, είναι σαφές πως ετοιμάζεται για εκλογές, γνωρίζοντας πως όσο θα περνά ο χρόνος, οι διαρροές θα πολλαπλασιάζονται.


Βέβαια προβληματική εικόνα για τη Νέα Δημοκρατία παρουσιάζεται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, όπως για παράδειγμα στην Κρήτη.Στο Ηράκλειο έχουν μαζευτεί περισσότερες από 400 υπογραφές για μαζική αποχώρηση από την γαλάζια παράταξη και περιμένουν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους, αλλά και τους λόγους που τους οδηγούν στην πόρτα της εξόδου, με τον Λευτέρη Αυγενάκη, να αποτελεί το μαύρο πρόβατο.
Για επιλογές που όπως πρόσφατα αποκάλυψε ρεπορτάζ του Έθνους, βρίσκουν αντίθετη την εκλογική βάση του κυβερνώντος κόμματος.
Αυτό που κανείς δεν αναφέρει, είναι πως ξεκάθαρα και χωρίς καμία περιστροφή, τα στελέχη που αποχωρούν αηδιασμένα από τη Νέα Δημοκρατία, στρέφονται μαζικά προς το κίνημα του Ηλία Κασιδιάρη.

Ένα κίνημα που δυναμώνει όλο και περισσότερο από την κατάφορη αδικία τόσο του επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα, με την άδικη φυλάκιση τόσο του ίδιου, όσο και των υπολοίπων συναγωνιστών.
Η αγωνία του συστήματος για την ενίσχυση του πατριωτικού χώρου είναι τεράστια, γι’ αυτό και προμοτάρονται διάφορα νέα σχήματα σαν φωτοβολίδες, όπως αυτό του Τράγκα με τον Νικολόπουλο, προκειμένου να λειτουργήσουν σαν αναχώματα.Όμως ο κόσμος χόρτασε από Βελόπουλους και διάφορα τέτοια κομματίδια που εξυπηρετούν το σύστημα και παίζουν τον ρόλο του εμποδίου, για να στραφούν μαζικά οι συμπατριώτες μας στο ένα και μοναδικό κόμμα που υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα, τους Έλληνες για την Πατρίδα.Καθημερινά, ο άδικα φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης και το κίνημα μας, κερδίζει την εμπιστοσύνη και απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου.


Μπουγάς Τρύφων


Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

"Έλληνες για την Καλλιθέα"