GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μαρία Μπίλλη: «Η Κυβέρνηση εμπαίζει τους αγρότες»

Ο εμπαιγμός του αγροτικού κόσμου και από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μεσούσης της λεγομένης πανδημίας και του γενικού εγκλεισμού ...


Ο εμπαιγμός του αγροτικού κόσμου και από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μεσούσης της λεγομένης πανδημίας και του γενικού εγκλεισμού πυροδοτεί ανεξέλεγκτες αντιδράσεις από πλευράς αγροτών.


Στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής στην Θεσσαλία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, οι αγρότες βλέπουν με τρόμο την απόλυτη ένδεια που έρχεται εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να προστατέψει το σύνολο του αγροτικού κόσμου. Η κυβέρνηση επιθυμεί καταχρεωμένους αγρότες επιβάλλοντας δυσβάσταχτους φόρους που ακυρώνουν τον κόπο τους να κρατήσουν τη γη των πατέρων τους και ωθούν τα παιδιά τους στην εγκατάλειψη της αγροτικής γης. Την ίδια στιγμή με όλα τα μέσα προωθείται ο εποικισμός της Πατρίδας από τους αλλόθρησκους αντικαταστάτες εισβολείς.


Οι "Έλληνες για την Πατρίδα" βρίσκονται στο πλευρό του αγροτικού κόσμου καταγγέλλοντας την ανάλγητη πολιτική εξόντωσης της ψυχής του Ελληνικού Έθνους ,των αγροτών, από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, "μιας κυβέρνησης υποχείριο ξένων συμφερόντων" όπως τονίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις φυλακές Δομοκού.


Οι "Έλληνες για την Πατρίδα" και η Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη, Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας, βρέθηκαν στο πλευρό των αγροτών στην ορεινή Ελασσόνα ,στην νότια πλευρά του Ολύμπου, πόλη που σύμφωνα με τον Όμηρο έλαβε μέρος στην Τρωική εκστρατεία με αρχηγούς τον Πολυποίτη και Λεοντέα, δηλώνοντας ότι οι πρωταρχικοί στόχοι του Κινήματος του Ηλία Κασιδιάρη είναι η επιβίωση και συνέχεια του Ελληνικού Έθνους και πρέπει να βασίζονται κυρίως σε μια ισχυρή αγροτική οικονομία.


Η Μαρία Μπίλλη δημοσίευσε και σχετικό άρθρο της στην ιστοσελίδα του "Ραδιο Ελασσόνα 88.4".
ellhnes.net