GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πήραμε την Πόλη και δεν το ξέρουμε;

Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου Οργιάζει η προπαγάνδα στους πληρωμένους ρουφιάνους σε ΜΜΕ, διαδίκτυο, φυλλάδες ότι η Ελλάδα είναι πανίσχυρη και η ...



Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Οργιάζει η προπαγάνδα στους πληρωμένους ρουφιάνους σε ΜΜΕ, διαδίκτυο, φυλλάδες ότι η Ελλάδα είναι πανίσχυρη και η Τουρκία μετράει την μία… ήττα(!) μετά την άλλη.

Ο Μπάϊντεν είναι έτοιμος μας λένε να τους βομβαρδίσει, η θητεία δήθεν θα αυξηθεί κι όλα αυτά ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνουν τα ακριβώς αντίθετα.

Θριαμβολογούν οι “πατριώτες” και μέσα στην αρρωστημένη τους φαντασία σαν να παίζουν video games ετοιμάζονται για την κατάκτηση της Τουρκίας. 

Προπαγάνδα, προπαγάνδα, προπαγάνδα…

Δεν καταλαβαίνουν ότι τα όσα λένε δεν είναι δυνατόν να γίνουν πιστευτά και ότι η ίδια η ζωή θα τους διαψεύσει;

Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή γι’ αυτό, αφού μοναδική τους έγνοια είναι να βγει το δελτίο με τα ψέματα (“ειδήσεις”) της ημέρας και αύριο βλέπουνε.

Επιπλέον, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά θέλει να ακούσει το κοινό τους, δεκαετίες ολόκληρες το έχουν “εκπαιδεύσει” συνηθίσει σε αυτήν την “εικονική πραγματικότητα”.

Όταν κάποιος πηγαίνει να παρακολουθήσει θέατρο σκιών δεν περιμένει να δει Όπερα;

Όταν κάποιος και αυτός ο κάποιος είναι ο λαός μας όπως τον κατάντησαν στέκει σαν χάνος να δει τι θα πει ο κάθε Καραγκιόζης, Χατζηαβάτης και τα “κολλητήρια” δεν περιμένει να ακούσει τον Ζίγκφριντ, την Μήδεια ή την Νόρμα;

Λένε όλα αυτά τα ψέματα χωρίς τον κίνδυνο να τους πουν ψεύτες γιατί αυτό ακριβώς περιμένουν και οι ραγιάδες Ρωμιοί να ακούσουν για να γεμίσουν την χαμοζωή τους.

Και μέσα σε όλα αυτά “Αιχμάλωτος” άραγε για όλους αυτούς στον Δομοκό σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας;
Όχι βεβαίως!
Αλλά γιατί έμεινα Πιστός σε μία Σημαία και μία Ιδέα και αυτό είναι ό,τι χειρότερο στην εποχή της απιστίας και της προδοσίας.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021