GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οργή πολιτών: ''Μηταράκη οι μετανάστες τρώνε τζάμπα & εμείς πεινάμε'' - Αφγανοί σε χωριά του Έβρου - Βίντεο

''Θα μας φέρουν τζιχαντιστές για να μας σφάζουν'' Με γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν και στην Αλεξανδρούπολη...



''Θα μας φέρουν τζιχαντιστές για να μας σφάζουν''

Με γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν και στην Αλεξανδρούπολη τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη κάτοικοι της περιοχής που αντιτίθενται στην επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έφτασε στο Νομαρχείο λίγο πριν τις 11 το πρωί χθες και εκεί για δέυτερη ημέρα τον περίμενε συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο φώναζε συνθήματα εναντίον του.

Να σημειωθεί οτι κάτι ανάλογο έζησε και στην Ορεστιάδα ο Υπουργός όταν κάποιοι από το συγκεντρωμένο πλήθος, κατά την έξοδο του από το δημαρχείο Ορεστιάδας, του πέταξαν μπουκάλια με νερό, καφέδες αλλά και αβγά!

Ενέργειες τις οποίες καταδίκασε η Κυβέρνση αλλά και το Κίνημα Αλλαγής.

Εν τω μεταξύ, σάλο προκάλεσαν όσα είπε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης.

Όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας μεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά: “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.

Ταυτόχρονα οι μετανάστες εξακολουθούν να περνάνε ανενόχλητοι από τον Έβρο όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο-ντοκουμέντο που σας παραθέτουμε.


πηγη