GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λιγνάδης, Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ: “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ”. “Από την κόλασή μου σου φωνάζω εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω”

Ο μέχρι πρόσφατα διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Λιγνάδης ήταν ένας από τους αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος, που λάνσαρε το σύνθημ...




Ο μέχρι πρόσφατα διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Λιγνάδης ήταν ένας από τους αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος, που λάνσαρε το σύνθημα “Δεν είναι αθώοι” και ζήτησε και αυτός την καταδίκη μας.

Τα τελευταία γεγονότα αποδεικνύουν πόσο βαθειά διεφθαρμένη είναι η νεοελληνική πραγματικότητα και είναι πολύ βολικό να την περιορίζουν στον Δημήτρη Λιγνάδη τον βίο και την πολιτεία του οποίου άπαντες εγνώριζαν και σιωπούσαν.

Πέρα από τις τελευταίες αποκαλύψεις διάβασα με έκπληξη ότι το 2002, ο Δημήτρης Λιγνάδης, χαροπάλευε σε μία εντατική γιατί τον είχε μαχαιρώσει έξω από το σπίτι του ο πατέρας ενός ανήλικου θύματός του.

Το περίεργο είναι ότι το συγκλονιστικό αυτό γεγονός είχε μείνει άγνωστο για όλον τον Ελληνικό Λαό για 19 ολόκληρα χρόνια!

Δεν είχε γράψει ούτε μία εφημερίδα, ούτε μία λέξη, δεν είχε πει για αυτό κανένας τηλεοπτικός σταθμός το παραμικρό!

Και όλα αυτά τα 19 χρόνια ο Δημήτρης Λιγνάδης γινόταν αποδεκτός από την αριστερά και την δεξιά της εξουσίας σαν “αστέρας” της τέχνης και τον υμνολογούσαν οι κριτικοί και βεβαίως ήταν απόλυτα αποδεκτός από τον κόσμο της αριστεράς, που κυριαρχεί σε αυτό που λέγεται τέχνη στην Ελλάδα και δεν είναι τίποτε άλλο από μία βουτηγμένη στην χυδαιότητα και κακομοιριά.

Όχι δεν είναι μόνον η Μενδώνη, δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης, που όπως όλοι λένε ήταν προσωπική του επιλογή η τοποθέτηση του Λιγνάδη στην θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε επίσης περί πολλού τον Λιγνάδη.

Όλοι τους γνώριζαν τι εστί Λιγνάδης και σιωπούσαν και τώρα υποκριτικά παριστάνουν τους ιεροεξεταστές. 

Είναι το γεγονός αυτό μία ακόμη απόδειξη ότι αυτοί που εξουσιάζουν την χώρα δεν είναι μόνον κλέφτες, δεν είναι μόνο εθνικοί μειοδότες, που ξεπουλάνε την Πατρίδα είναι και βαθειά χυδαίοι, ανήθικοι και διεφθαρμένοι.

Σε όλους αυτούς λοιπόν θεσμικούς και όχλο, που με καταδίκασαν να είμαι σήμερα στην φυλακή, επιστρέφω το σύνθημα το δικό τους:

“ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΘΩΟΙ”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021