GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΛΑΜ: Συνέχεια στις ανακοινώσεις των υποψήφιων βουλευτών

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο ανακοινώσεων ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών.  Άντρεα Κωνσταντινίδου (Επα...Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο ανακοινώσεων ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών. 

Άντρεα Κωνσταντινίδου (Επαρχία Αμμοχώστου)

Η Άντρεα Κωνσταντινίδου γεννήθηκε το 1986 στη Λεμεσό, από πρόσφυγες γονείς. Ο Πατέρας της Γιώργος Κωνσταντινίδης, γυμναστής στο επάγγελμα, κατάγεται από την Κάτω Δερύνεια της Επαρχίας Αμμοχώστου και η Μητέρα της Χάρις Γιαννακού Κωνσταντινίδου από την Κάτω Ζώδια της Μόρφου.

Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Πολεμιδιών και στη συνέχεια σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια ήταν ενεργό στέλεχος της Αυτόνομης Φοιτητικής Παράταξης Δράσις ΚΕΣ, με έντονη συμμετοχή στα κοινά.

Με την επιστροφή της στην Κύπρο εργάστηκε για σειρά ετών ως καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας. Παράλληλα, είναι κάτοχος διπλώματος «Advanced Instructor» της εταιρίας Lesmills, όπου δίδασκε προγράμματα εκγύμνασης σε διάφορα γυμναστήρια στη Λεμεσό, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ αθλητισμού, που φιλοξένησε η Κύπρος.

Έχοντας ενεργή συμμετοχή στα κοινά, διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού.

Ο πόθος της για Απελευθέρωση και οι αγωνίες της για το ευημερία του Ελληνισμού της Κύπρου, την οδήγησαν στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, όπου είναι μέλος της Κεντρικής Διεύθυνσης Οργανωτικού και της Κεντρικής Επιτροπής.

Ανδρέας Ηρακλέους (Επαρχία Λευκωσίας)

Ο Αντρέας Ηρακλέους γεννήθηκε το 1986 στη Λευκωσία, με καταγωγή από το κατεχόμενο χωριό Αμμοχώστου Δαυλό και από τη Τάλα της Πάφου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Δυνάμεις Καταδρομών, ενώ είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών, μέσω του οποίου συμμετέχει εθελοντικά σε ασκήσεις και δραστηριότητες στρατιωτικού περιεχομένου και αντικειμένων, τόσο στη Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Σπούδασε Ψηφιακά Συστήματα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Λευκωσία.

Από νεαρή ηλικία, οι έντονες του ανησυχίες για το μέλλον και την ευημερία του Κυπριακού Ελληνισμού τον ώθησαν να ενταχθεί στις τάξεις του Κινήματος από την ίδρυσή του. Είναι Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Άθως Αντωνίου (Επαρχία Αμμοχώστου)

Ο Άθως Αντωνίου γεννήθηκε  στις 18 Νοεμβρίου του 1993 στην Πάφο. Κατάγεται από την οικογένεια Τριφύλλη, που είναι πρόσφυγες από την Περιστερωνοπηγή Αμμοχώστου. Γονείς του είναι οι Κυριάκος Αντωνίου και Έλενα Τριφύλλη.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 2011, ενώ υπηρέτησε την θητεία του στην Εθνική Φρουρά στο 287 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, ως Υποδεκανέας. Ακολούθως μετέβηκε στην Αυστραλία για σπουδές στον Ξυλοκατασκευαστικό τομέα, όπου ταυτόχρονα εργάστηκε στο αντικείμενο των σπουδών του. Από το 2019 που επέστρεψε στη Κύπρο, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία ξυλουργικών έργων.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ από το 2020, συνεχίζοντας το έργο του αποβιώσαντα συναγωνιστή και αδελφού του, Δημήτρη Αντωνίου, ο οποίος για δέκα συναπτά έτη ήταν ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας της παράταξής μας στη Επαρχία Πάφου.

Κατέρχεται ως υποψήφιος Βουλευτής του ΕΛΑΜ στην Επαρχία Αμμοχώστου, με όραμα την απελευθέρωση της ημικατεχόμενης μας πατρίδας, της επιστροφής των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, για να κυματίσει η γαλανόλευκη στη Βασιλεύουσα Αμμόχωστο.

Γιώργος Μασουρής (Επαρχία Λευκωσίας)

Ο Γιώργος Μασουρής γεννήθηκε στο Καϊμακλί της Λευκωσίας το 1970 και είναι πατέρας τριών παιδιών, της Λυδίας, της Γαλάτειας και της Μαρίας.
Δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική βιομηχανία από το 2000 και διατηρεί δικό του γραφείο στην Λευκωσία. Είναι αριστούχος απόφοιτος του The American College, Bryn Mawr, Pensylvania στο τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Οικονομικού Σχεδιασμού.

Ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων, με θέμα την Ιστορία και τους Αγώνες της Κύπρου για την Ελευθερία. Συγγραφικό του έργο, το βιβλίο με τίτλο «Ο Μαύρος Ιούλιος – Κύπρος 1974» ( τριλογία ), αλλά και η ποιητική συλλογή «Πατρίδα μου».

Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία στην Στρατονομία ως υπαξιωματικός, ενώ μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος στην Εθνοφυλακή, ως Αξιωματικός σε μονάδα της Γραμμής Αντιπαράταξης.

Κατέρχεται ως Υποψήφιος Βουλευτής στην Επαρχία Λευκωσίας, με όραμα να προσφέρει στην ενδυνάμωση της Άμυνας της Κύπρου στη λογική της αποτρεπτικής ισχύος, την εθνική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, την επίτευξη κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής.

Παναγιώτης Νικήτα (Επαρχία Πάφου)

Ο Παναγιώτης Νικήτα γεννήθηκε στα Κονιά της Πάφου και είναι μέλος γνωστής οικογένειας Αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Είναι Παντρεμένος με τη Μαρία Προκοπίου, έχει τρία παιδιά και οκτώ εγγόνια. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Γυμνάσιο Πάφου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του στις Δυνάμεις Καταδρομών.

Το 1974 όρθωσε ανάστημα και πολέμησε τον τούρκο εισβολέα στις περιοχές Γερόλακκου, Αγύρτας και Μιτζέλι, δίπλα από τα παλληκάρια της ΕΛΔΥΚ.
Εργάστηκε για σαράντα χρόνια στο Αγρόκτημα Λανίτη, όπου διετέλεσε υπεύθυνος συσκευαστηρίου.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Δημοκρατικού Συναγερμού, αλλά και του Εθνικόφρων Σωματείου «Πανίκκου Πουργουρίδη» στη Λεμεσό. Ανήκει στη γενιά εκείνων που μεγάλωσαν με τα ιδανικά του Ελληνισμού και αντιστάθηκαν τόσο στη Βρετανική Αυτοκρατορία και τον Αττίλα. Πιστεύει ότι λαός που αρνείται τις ρίζες και την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να χαθεί.

Δημήτρης Μικελλίδης (Επαρχία Λευκωσίας)

Ο Δημήτρης Μικελλίδης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στο χωριό Παλαιομέτοχο της Επαρχίας Λευκωσίας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Κύκκου, ακολούθως υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 201 Τάγμα Πεζικού. Εν συνεχεία σπούδασε στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων, λαμβάνοντας πτυχίο από το Mediterranean University στο Kingston της Νέας Υόρκης.

Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί στο χωριό Αστρομερίτης και είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ζαμπά, από τη κατεχόμενη Μόρφου και έχουν δύο παιδιά, τον Αντώνη που είναι 18 ετών και την Αναστασία που είναι 13.

Από το 2008 εργάζεται στο Τμήμα Δασών.

Η Κοινωνική του Προσφορά στα Δυτικά Προάστια της Λευκωσίας, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους συμπολίτες του.

Πιστός στο κάλεσμα της ημικατεχόμενης μας πατρίδας, έχει καταταγεί εθελοντικά στην Εθνοφυλακή, ενώ είναι ενεργό μέλος της σκοπευτικής ομάδας.
Κατέρχεται ως υποψήφιος Βουλευτής στην Επαρχία Λευκωσίας, αφουγκραζόμενος την εξαθλίωση της κοινωνίας και αγανακτισμένος με την διαφθορά της πολιτικής ηγεσίας, με στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη και την πλήρη διαφάνεια.

Kύπρος Κύπρου (Επαρχία Κερύνειας)

Ο Κύπρος Κύπρου γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Κατάγεται από το κατεχόμενο Δήμο Κερύνειας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Αντωνίου, ακολούθως υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Ναυτικό. Εν συνεχεία σπούδασε στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Φινλανδία και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick στον τομέα της Νομικής.

Είναι νυμφευμένος με την Αικατερίνη Προεστού εκ Λαπήθου Κερύνειας με την οποία έχει δύο παιδιά.

Διατηρεί γραφείων κτηματολογικών υπηρεσιών από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής Κερύνειας με το ΕΛΑΜ. Ιδιαίτερο ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η αγάπη προς την κατεχόμενη πόλη και επαρχία Κερύνειας, καθώς και ο διακαής πόθος για Απελευθέρωση και Επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες.

Νίκος Κυριακίδης (Επαρχία Λεμεσού)

Ο Νίκος Κυριακίδης κατάγεται από τον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, είναι 56 ετών, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Τελείωσε το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού στο πρακτικό κλάδο. Κατόπιν αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών Αθηνών, στον τομέα ανθοκομίας, ανθοκηπουρικής, κηποτεχνίας και τοπιοτέχνισης.

Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Απόλλων Λεμεσού, της Εταιρίας Απόλλων Ποδόσφαιρο, αλλά και Πρόεδρος του Καλαθοσφαιρικού και Πετοσφαιρικού τμήματος του Απόλλων Λεμεσού.

Υποβάλλει την υποψηφιότητα του με το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λεμεσού, καθώς αγωνιά για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού, τη συνεχή διάβρωση ηθών και συνειδήσεων, την εγκατάλειψη αξιών, ιδεωδών και ιδανικών.

Μέλημά του η καταπολέμηση της διαφθοράς, της διαπλοκής, του ρουσφετιού, στοιχεία τα οποία έχουν καταστρέψει τη κοινωνία μας.

Κατέρχεται στις Βουλευτικές Εκλογές με σύνθημα: «Η αλήθεια να χαρακτηρίζει το κάθε τι, η διαφάνεια να είναι το έμβλημά μας».

 

Ο Διομήδης Διομήδους (Μίμης) γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1977. Γονείς του ο Παναγιώτης και η Χριστίνα από το χωριό Ψεματισμένος της Επαρχίας Λάρνακας, όπου και μεγάλωσε. Σήμερα είναι παντρεμένος με τη Ναταλία Διομήδους και πατέρας δύο θυγατέρων.

Αποφοίτησε το 1996 από την Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας, ενώ υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πεζικό.

Εργάστηκε στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου στο Μαρί, στο τμήμα προσαρμογής έως το 2002. Ακολούθως ίδρυσε δική του εταιρία, η οποία έκτοτε δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης .

Έχει έντονη εθνική δράση, πρωτοστατώντας διαχρονικά σε αρκετές διαδηλώσεις. Επιδεικνύει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε ολόκληρη την πόλη και Επαρχία Λεμεσού.

Η ανέχεια και η εξαθλίωση του λαού, σε συνάρτηση με την διαφθορά του παλαιοκομματικού κατεστημένου, τον ώθησαν να κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λεμεσού, υπερασπιζόμενος τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη που μας άφησαν ως παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας.

Δρ. Μακαρία Άντρη Στυλιανού (Αριστίνδην Υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας)

Η Δρ. Μακαρία Άντρη Στυλιανού γεννήθηκε στις Πάνω Πλάτρες και μεγάλωσε στη Λεμεσό, ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει και εργάζεται ως βοηθός Διευθύντρια σε σχολείο Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Λευκωσία.

Είναι πολύτεκνη μητέρα και μονογονιός.

Σπούδασε νηπιαγωγός στην Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου. Πήρε πτυχίο από το τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εν συνεχεία, πήρε πτυχίο και από το παιδαγωγικό τμήμα του ιδίου Πανεπιστημίου. Έκανε μεταπτυχιακό στο CIIM, στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία. Ακολούθως έλαβε Διδακτορικό τίτλο στα παιδαγωγικά από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Νομικής και παράλληλα συμπλήρωσε το minor Δίπλωμα στις Πολιτικές Επιστήμες.

Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά ως εθελόντρια υπαξιωματικός (Λοχίας Πεζικού). Είναι μέλος και επίτιμη Πρόεδρος της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Ελλάδος.

Η έντονη αγάπη της για τον Ελληνικό Πολιτισμό, την ώθησαν να γίνει ενεργό μέλος στο Σωματείο ΤΕΤΡΑΚΤΙΣ.

Την τελευταία δεκαετία έχει έντονη πολιτική δράση. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις κατά της διαπλοκής, της διαφθοράς και της κατοχής της πατρίδας μας. Κατήλθε ως υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2013, πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου. Επίσης, συμμετείχε στις Βουλευτικές Εκλογές του 2016 στην Επαρχία Λευκωσίας.

Κατέρχεται ως  Αριστίνδην Υποψήφια Βουλευτής με το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λευκωσίας, καθώς είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφθοράς. Εν κατακλείδι, δηλώνει ότι ταυτίζονται οι θέσεις και απόψεις της με τη Παράταξή μας για το Κυπριακό.

ΠΗΓΗ