GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξεσηκωμός στον Έβρο για το ΚΥΤ παράνομων μεταναστών: Φυγαδεύτηκε ο υπουργός Νότης Μηταράκης

Δείτε ζωντανά Με συνθήματα όπως: “Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτον Πέτσα σου και μπρος” και “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, εκατοντάδες Εβρί...



Δείτε ζωντανά

Με συνθήματα όπως: “Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτον Πέτσα σου και μπρος” και “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, εκατοντάδες Εβρίτες εκδήλωσαν την κάθετη αντίθεση τους στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...

Με έντονα γιουχαίσματα, αλλά και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, ''υποδέχθηκαν'' οι πολίτες τον υπουργό Νότη Μηταράκη, που βρίσκεται μέσα στο Δημαρχείο συζητώντας με τον δήμαρχο και την Επιτροπή Αγώνα.

Με συνθήματα όπως: “Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτον Πέτσα σου και μπρος” και “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, εκατοντάδες Εβρίτες εκδήλωσαν την κάθετη αντίθεση τους στο εθνικό έγκλημα που πάει να κάνει η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός στην περιοχή μας.

Ο Υπουργός πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον νομό Έβρου και στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να επισκεφτεί και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), στο Φυλάκιο Έβρου.

Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου, ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ο Σύλλογος Αινήσιο Δέλτα Έβρου και ο Αγροτικός Σύλλογος Σουφλίου, οι οποίοι εχθές με κοινή τους ανακοίνωση δήλωσαν την κατηγορηματική τους αντίθεση στα εφιαλτικά σχέδια της Κυβέρνησης να δημιουργήσει νέα δομή φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου.

Φυγάδευσαν άρον άρον τον υπουργό από τον Έβρο!…


Βίντεο από evrosnews.gr και e-evros.gr




πηγη