GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καλώς μας ήρθε το ναρκοδολλάριο!

Την ταινία με τον Κώστα Βουτσά "ο εμιρης και ο κακομοίρης" την έχεται δει; Αν όχι μπορείτε  να παρακολουθήσετε τις κινήσεις το...



Την ταινία με τον Κώστα Βουτσά "ο εμιρης και ο κακομοίρης" την έχεται δει;

Αν όχι μπορείτε  να παρακολουθήσετε τις κινήσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, είναι το ίδιο και το αυτό.

Ο οποίος αφού "πήρε" τα κλειδιά από τις επιχειρήσεις εστίασης και με τα ανοιγοκλεισίματα στο λιανεμπόριο, οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες, τώρα ανακάλυψε καινούργιους επενδυτές.

Καλεί λοιπόν τους επιχειρηματίες από την Αλβανία να επενδύσουν στην χώρα μας.

Μεγάλη  επιτυχία με ειδικό βάρος, καθώς οι πληροφορίες θέλουν, τους συγκεκριμένους επενδυτές, να επενδύουν σε ευαίσθητουςτομείς της οικονομίας μας.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί: βιολογικα προϊόντα (χασισοφυτείες), πολιτισμός (μαστροπεία, τζόγος), οπλικά συστηματα (εμπόριο όπλων), ασφάλεια (ληστείες, προστασία, δολοφονίες).

Τουλάχιστον αυτοί δεν θα χρειαστούν καν τα κλειδιά των ελληνικών επιχηρήσεων για να μπουν σε αυτές, καθώς μπορούν και χωρίς αυτά.

Το ερώτημα που τίθεται με όλα τα παραπάνω είναι αν υπάρχει κανένας να μαζέψει τον λαλίστατο αυτόν Υπουργό, ο οποίος εκθέτει όχι την αξιοπιστία της κυβέρνησης αλλά την χώρα γενικά.

Προφανώς όχι γιατί οι υπόλοιποι κυβερνώντες ασχολούνται είτε με τα νέα λοκντάουν είτε με τα διάφορα #metoo.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ελληνική πραγματικότητα απέκτησε ένα νέο ανέκδοτο, μετά το "Αλβανός τουρίστας", έχει και το "Αλβανός επιχειρηματιας".

Και το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός ότι η οικονομία είναι κάτι πολύ σοβαρό για να αφήνεται στην Νέα Δημοκρατία.

Τομέας Οικονομίας Εθνικού Μετώπου




πηγη