GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σε κίνδυνο η Εθνική μας Ταυτότητα

Άρθρο του Δημήτριου Βαλασίδη Συνταγματάρχη εα Οικονομολόγου-ΜΒΑ-Συγγραφέα Αναγνώριση “εθνικής μειονότητας” στην Ελλάδα προέβλεπε το πολυ...



Άρθρο του Δημήτριου ΒαλασίδηΣυνταγματάρχη εαΟικονομολόγου-ΜΒΑ-Συγγραφέα
Αναγνώριση “εθνικής μειονότητας” στην Ελλάδα προέβλεπε το πολυσέλιδο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υφυπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο.
Στο άρθρο 8 παρ. 1, γίνεται αναφορά σε “εθνικές μειονότητες”, αυτό ακριβώς που απαιτούν η Τουρκία για την μειονότητα της Δυτικής Θράκης και τα Σκόπια για την Μακεδονία μας.
Η Ελλάδα, τηρώντας τις διεθνείς συνθήκες, δεν αναγνωρίζει εθνική μειονότητα εντός του εδάφους της. Αυτό προβλέπει και το σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους.Η μόνη αναγνωρισμένη μειονότητα είναι η μουσουλμανική θρησκευτική στην Θράκη.
Εάν ψηφιζόταν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, η Ελλάδα θα παραδεχόταν ότι υπάρχουν εθνικές μειονότητες και αυτό θα αποτελούσε εθνική προδοσία.
Η κυβέρνηση μετά από τις αντιδράσεις που προέκυψαν, απέσυρε το απαράδεκτο άρθρο.Βεβαίως δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση.
Ενδεχομένως στο μέλλον να επαναφέρει το επίμαχο άρθρο σε κάποιο άλλο νομοσχέδιο, όταν θα κρίνει, ότι οι συνθήκες την ευνοούν.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα δημιουργηθούν στην χώρα μας τουρκική, “μακεδονική”, αλβανική, πακιστανική και άλλες εθνικές μειονότητες.
Εμείς οι αυτόχθονες Έλληνες που δηλώνει ότι θα πατάξει ο πρωθυπουργός, θα αποτελούμε μια μειοψηφία στην γη των ηρωικών προγόνων μας.


Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ απαιτούν και στην περίπτωση αυτή την ακριβή τήρηση της συνθήκης της Λωζάνης, του Συντάγματος και της κειμένης νομοθεσίας.
ellhnes.net