GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

11.000 ευρώ πρόστιμο σε Έλληνες για "παράνομη" είσοδο στην Ελλάδα

Αίσχος: 11.000 € πρόστιμο σε ζευγάρι βορειοηπειρωτών γιατί η εγκυμονούσα γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές και αναγκάστηκαν να περάσουν από ...



Αίσχος: 11.000 € πρόστιμο σε ζευγάρι βορειοηπειρωτών γιατί η εγκυμονούσα γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές και αναγκάστηκαν να περάσουν από διάβαση στο Μαυροπατι ώστε να μεταβούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας!

11.000 ευρώ πρόστιμο σε Έλληνες για "παράνομη" είσοδο στην Ελλάδα

Αυτά μόνο εδώ γίνονται!




Οι Αλβανοί εργάτες που πάνε και έρχονται για δουλειές στα χωράφια (γνωστό σε όλους) δεν ενοχλούν κανέναν, ούτε οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που εισβάλουν καθημερινά.
Μια εγκυμονούσα Βορειοηπειρώτισσα όμως είναι επικίνδυνη!

Διαβάστε το συμβάν, όπως το ανήρτησε στο fb o π. Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς!

Ζευγάρι από τους Αγίους Σαράντα, Έλληνες πολίτες και οι δύο, έπρεπε να πάει επειγόντως στην Ηγουμενίτσα γιατί η κοπέλα είχε επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. 

Καλέσανε ταξί να τους παραλάβει από την (κλειστή) διάβαση του Μαυροματίου, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες της παρανομίας τους.

Τους συνελαβε η Αστυνομία, ο οδηγός του ταξί και ο σύζυγός οδηγήθηκαν στο Τμήμα ενώ η έγκυος μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γυναικολόγο όπου πραγματοποίησε εξετάσεις υπό την συνοδεία των αστυνομικών, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους φυλακισμένους.

Μετά από αρκετές ώρες τους γύρισαν στα σύνορα, δίνοντας τους και ένα "ραβασάκι" αξίας 11.000 ευρώ. 
Απο 5.000 ευρώ για παρνομη είσοδο στη χώρα (ο Έλληνας μπήκε παράνομα στη χώρα του) και 500 γιατί δεν είχαν συμπληρώσει PLF.
Φυσικά τα τοπικά μέσα των Ιωαννίνων φτιάξανε το δικό τους φανταστικό σενάριο "για αλλοδαπούς με ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού που μπήκαν να σπείρουν το κακο "

Συγχαρητήρια στους τοπικούς άρχοντες της Νότιας Ηπείρου!
Εμψύχωσαν την αστυνομία να αντιμετωπίσουν με τον πρέποντα τρόπο τους άλλους Ηπειρώτες, τους "μολυσμένους"!