GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ράδιο-αρβύλα»: Εκπομπή όνειδος με χλευασμό του εθνικού μας ύμνου

Τα εθνομηδενιστικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο Τιμούμε τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821. Στο χθεσινό “Ρά...



Τα εθνομηδενιστικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο


Τιμούμε τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821. Στο χθεσινό “Ράδιο-αρβύλα” του ΟΡΕΝ δεν σεβάστηκαν τα ιερά και όσια του Έθνους. Με εξευτελιστικό τρόπο οι κατ' όνομα Έλληνες παρουσιαστές διακωμώδησαν τον Εθνικό μας Ύμνο. Τον Ύμνο που όταν τον ακούμε στεκόμαστε προσοχή και δακρύζουμε, γιατί φέρνει στην μνήμη μας τους χιλιετείς αγώνες του Έθνους των Ελλήνων. Ίσως πήραν παράδειγμα από την πρόεδρο της "δημοκρατίας", η οποία δεν θέλει να τον ακούει.


Βεβαίως το γεγονός δεν μας εξέπληξε δεδομένου, ότι κυβερνητικά και συστημικά ιδιωτικά κανάλια επιδίδονται σε έναν διαγωνισμό εθνομηδενισμού και αντιχριστιανισμού μέσω των δελτίων ειδήσεων, των κινηματογραφικών ταινιών και σειρών. Εκτελούν διαταγές ντόπιων και ξένων σκοτεινών κέντρων αποφάσεων, όπως και ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς.


Μια Εθνική κυβέρνηση θα ψηφίσει νόμο με τον οποίο θα απαγορεύσει την διακωμώδηση των συμβόλων της Ορθοδοξίας και του Έθνους, όπως η Ελληνική Σημαία και ο Εθνικός μας Ύμνος.


Δημήτριος Βαλασίδης,

Συνταγματάρχης εα,

Οικονομολόγος-ΜΒΑ-Συγγραφέας
ellhnes.net