GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νεκρή η διαδηλώτρια που πυροβολήθηκε στο Καπιτώλιο

Νεκρή η διαδηλώτρια που πυροβολήθηκε ή χτυπήθηκε απ’ τους πραιτωριανούς , μετά την είσοδο οπαδών του Τράμπ, στο κοινοβουλευτικό μαυσωλεί...



Νεκρή η διαδηλώτρια που πυροβολήθηκε ή χτυπήθηκε απ’ τους πραιτωριανούς , μετά την είσοδο οπαδών του Τράμπ, στο κοινοβουλευτικό μαυσωλείο των ΗΠΑ.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομεί και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, δέχτηκε πυρά στο στήθος, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Καπιτώλιο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε η γυναίκα, παραμένουν προς το παρόν άγνωστες. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, μεταφέρεται γεμάτη αίματα στο φορείο. 

Άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει έναν πυροβολισμό και εμφανίζει μια γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα εντός του Καπιτωλίου, με πολλούς άνδρες γύρω της να προσπαθούν να τη μεταφέρουν.


Η εξέλιξη προέκυψε  καθώς χιλιάδες διαδηλωτές συνέρευσαν στο Καπιτώλιο, με κάποιους από αυτούς να εισβάλουν στο κτίριο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Τραμπ.

Ο ίδιος ο απερχόμενος πρόεδρος, με δύο μηνύματά του στο Twitter, κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει ήρεμος, λέγοντας πως «εμείς είμαστε το κόμμα του Νόμου και της Τάξης».

.