GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο κόκκινος φάκελος που επιδείκνυε με νόημα ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ

Ένα βίντεο από το εσωτερικό του οικήματος από το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολουθούσε την μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον...



Ένα βίντεο από το εσωτερικό του οικήματος από το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολουθούσε την μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά καθώς ο Ν.Τραμπ εμφανίζεται «πολύ σίγουρος» για τις κινήσεις του, πριν και μετά την 6η Ιανουαρίου και την εξέγερση που οδήγησε στην άλωση του Καπιτώλιου.

Το βίντεο δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο, την κόρη του Ιβάνκα, τον γιο του, Έρικ, τον προσωπάρχη Μάρκ Μέντοους κι άλλους να παρακολουθούν από οθόνες το συγκεντρωμένο πλήθος των Αμερικανών πατριωτών που διαδήλωσαν κατά της νοθείας στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Το βίντεο στην αρχή δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο στη συνέχεια όμως δείχνει τον Ν.Τραμπ να κρατά στα χέρια του ένα κόκκινο ντοσιέ και να το επιδεικνύει θέλοντας να το καταγράψει η κάμερα.

Το μέγα ερώτημα όμως είναι τι μπορεί να περιέχει αυτό το κόκκινο ντοσιέ και για ποιο λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος το κρατά για να το καταγράψει η κάμερα. 

Σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες πρόκειται για τη φόρμα 4414 η οποία αποτελεί απόρρητο έγγραφο εμπιστευτικών πληροφοριών (SENSITIVE COMPARTMENTED INFORMATION NONDISCLOSURE AGREEMENT).

Τι μπορεί να περιέχουν αυτές;
Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν.
Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να είναι στοιχεία για τη νοθεία τα οποία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ή στοιχεία για την συναλλαγή των «βαρώνων» του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που πρόδωσαν την εκλογική μάχη, ερχόμενοι σε συναλλαγή με τους Δημοκρατικούς, όπως ο Τ.Μπους τζούνιορ, ο Τεντ Κρουζ κλπ.