GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω www.katsivardas-dimitriadou.gr Καθίσταται πρόδηλο, ότι βιώνουμε μεσαιωνικές κατασ...Του Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
www.katsivardas-dimitriadou.gr

Καθίσταται πρόδηλο, ότι βιώνουμε μεσαιωνικές καταστάσεις καθότι η Ελλάς έχει περιέλθει προς μία πρωτόφαντη κοινοβουλευτική δικτατορία, όπου τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα των πολιτών έχουν τεθεί, ερήμην του λαού εις «γύψον» χάριν, δήθεν ενός υπερκείμενου αγαθού, το οποίο είναι η υγεία.

Η κραταιά κρατική εξουσία, δρα ως Σιδηρούν Παραπέτασμα, επιβάλλοντας έναν καθολικό και άκρως στυγνό ολοκληρωτισμό κατά των δικαιωμάτων των πολιτών, προβάλλοντας το εύηχο και στοργικό επιχείρημα της αυτόκλητης προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Το αφήγημα της οιονεί μάστιγας του επαράτου ιού, αποτελεί την θρυαλλίδα δια της συναυτουργίας της τηλοψίας να διασπείρουν εσκεμμένως, ψευδείς ειδήσεις, προς τις καθημαγμένες πλατιές μάζες προκειμένου να τρομοκρατήσουν την κοινωνία, με το διακύβευμα της υγείας των πολιτών.

Η κατάλυση του αυτεξούσιου, η εκρίζωση της ελευθέρας αναπτύξεως της προσωπικότητας των πολιτών και η έκνομη κρατική επέμβαση εις την σφαίρα του πυρήνα των θεμελιωδών ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, δημιουργεί φόβο και ανησυχία προς τους πολίτες καθώς άπαντες σήμερον βιώνουμε κατάδηλες καταστάσεις Ιεράς εξέτασης, όθεν το Κράτος άνευ αιδούς αισχύνης και αιτιολογίας, παρεμβαίνει κατά το δοκούν, δια της βίας και πραξικοπηματικά εις την προσωπικότητά μας.

Η εργαλειοποίηση της υγείας είναι πλεόν ψηλαφητή σε κάθε έκφανση του πολιτικού βίου, ενδεικτικά αναφέρω, τις αλλεπάλληλες αντιφάσεις της, εν τρικυμία τελούσης κυβερνήσεως, αφενός πολεμάει λυσσωδώς την Ορθόδοξη Εκκλησία, αφετέρου ανέχεται ιταμώς την πορεία των Κομμουνιστών την 17η Νοεμβρίου καθώς και την ανέλεγκτη κυκλοφορία των μεταναστών, δίχως προφυλακτικά μέτρα, εις το κέντρο της Αθήνας.

Η παραπαίουσα κυβέρνηση, ονοματίζει πανδημία, τον ιό, προβαίνουσα σε δακρύβρεκτες φληναφηματικές εξαγγελίας, την ίδια στιγμή την οποία, επί τόσα χρόνια δεν έπραξε το παραμικρό δια να αντιμετωπίσει τις ενδο-νοσοκομειακές, τον καρκίνο και λοιπές άλλες παθήσεις.

Ουδέποτε ενδιαφέρθηκε δια την άθλια κατάσταση των νοσοκομείων, δια τις ελλείψεις σε προμήθειες, δια την ανυπαρξία σχεδίου οργάνωσης των δημοσίων θεραπευτηρίων αλλά και δια το εν γένει απολύτως υποβαθμισμένο σύστημα φροντίδας υγείας.

Ουδαμώς και ουδείς ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει τον κόσμο δια τον καρκίνο καθώς και δια άλλες εν τοις πράγμασι επάρατους νόσους ή να υπάρξει ιατρική ομάδα πληροφόρησης η εν γένει κρατική εκστρατεία προς την κοινωνία, η οποία θα ενημέρωνε εμπεριστατωμένα τους πολίτες τι πρέπει να προσέχουν, αρχής γενομένης από τα τρόφιμα μέχρι και τους κανόνες υγιεινής προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν ασθένειες.

Αίφνης, το ανάλγητο κράτος, όπως θα αναφέρω ακολούθως, υπεισήλθε πατερναλιστικά εις την θέση της ωσεί κυβερνητικής «αγκαλιάς» εν είδει μητρικής αγάπης και σπεύδει να μας προστατεύσει διότι δήθεν μας αγαπά και ενδιαφέρεται ανιδιοτελώς δια την υγεία των πολιτών.

Ως εκ τούτου λοιπόν  εγώ ερωτώ, πώς αυτό το κράτος, το οποίο δεν στηρίζει τις ευάλωτες οικονομικές ομάδες εν μέσω πανδημίας, όταν χρηματοδοτεί επονείδιστα και απερίφραστα τα εξωνημένα Μ.Μ.Ε προκειμένου να συσκοτίζουν την αλήθεια και να παραχαράσσουν την πραγματικότητα, με σκοπό να αφιονίζουν την πνευματικά ευνουχισμένη μάζα και συνακολούθως να την εξανδραποδίζουν ανενδοίαστα, ίνα  καταφάσκει, εν τέλει η τελευταία αδιαμαρτύρητα την φαιά προπαγάνδα των μηχανισμών του συστήματος.

Πώς είναι δυνατόν η αλληλέγγυα αυτή Πολιτεία να ψηφίζει ιταμώς και ευθαρσώς τον πτωχευτικό κώδικα ενώ επιβάλλει δεύτερο εγκλεισμό των πολιτών στερώντας του την εργασία, δηλαδή θεσπίζεται άρον άρον ο πιο επαχθής και απάνθρωπος νόμος εσπευσμένης αρπαγής της περιουσίας των πολιτών και των επαγγελματιών που διατηρούν επιχειρήσεις.

Παραλλήλως με το προαναφερθέν ανοσιούργημα της ψηφίσεως του Πτωχευτικό Κώδικα, ο οποίος συνιστά ναρκοθετημένο πεδίο παντελούς οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών, ψηφίστηκε αμελλητί, εν μέσω του εγκλεισμού και η επίσπευση άμεσου προσδιορισμού των υποθέσεων του Νόμου «Κατσέλη», ήτοι των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, επιμελεία των δανειοληπτών εντός ασφυκτικών χρονικών πλαισίων επί ποινή αυτοδικαίας καταργήσεως της εκκρεμούσης δίκης.

Η εγκληματική αυτή ενέργεια του εκδικητικού κράτους, ιδίως την ευαίσθητη αυτή περίοδο, σημαίνει ότι οι δανειολήπτες πρέπει οι ίδιοι και με νέα δυσβάστακτα έξοδα να προβούν εις την διαδικασία επίσπευσης των δικών, προκειμένου να ρυθμίσουν ουσιαστικώς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, εν άλλοις λόγοις θα επιταχυνθούν διεξαχθησόμενες δίκες, δίχως ακροαματική διαδικασία, απλώς με κατάθεση εγγράφων εκατέρωθεν των αντιδίκων πλευρών.

Πέραν από την προσβολή του δικαιώματος προσφυγής εις τα δικαστήρια κατά την παράγραφο 2 του άρθρου 20 της Συνταγματικής εννόμου τάξεως, δια ενός κατάφωρα αντισυνταγματικού νόμου, εκ παραλλήλου, ωθούν τους δανειολήπτες συλλήβδην και κατά συρροή προς διεκπαιρεωτικές δίκες, υπό αντίξοες συνθήκες, και υπό αφορήτως ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, με αποτέλεσμα να τους εξοντώσουν ηθικά οικονομικά και να τους υφαρπάξουν στυγνά τα περιουσιακά στοιχεία και την κατοικία τους.

Αυτό λοιπόν είναι το «Κράτος Δικαίου» το οποίου ψηφίζει παράνομους νόμους, κατ’ εντολή των Τραπεζών, προκειμένου να υφαρπάξει τις κατοικίες των πολιτών, δια δάνεια τα οποία έλαβαν, με ανεπαρκή ενημέρωση και ηθικό αυτουργό πάλι το Κράτος και άμεσο συνεργό τις Τράπεζες.

Ο ανυπέρβλητος αυτός ζόφος εις τον οποίο έχουμε περιέλθει, δια του, μεταξύ όλων των άλλων, οικονομικό αυτό στραγγαλισμό εν μέσω πανδημίας, αποδεικνύει τα κτηνώδη, απάνθρωπα, επιλήψιμα και απαράδεκτα σχέδια της «φιλεύσπλαχνης» κυβερνήσεως.

Ο σχεδιασμός καθίσταται επί πολλά έτη, επιμελώς προμελετημένος και καταστρωμένος καθόσον αφορά τόσο την δόλια πρόκληση λήψεως δανείων προς τους αδαείς πολίτες όσο και  την δόλια πτώχευση μας και την επακόλουθη άφευκτη υπαγωγή μας εις την ειδεχθή μέγγενη των μνημονίων.

Υφίσταται λοιπόν πλήρης οικονομική εξαθλίωση και σήμερον, υπερ-προβάλλεται διαρκώς το αφήγημα του ιού, με απώτερο σκοπό να εγκαθιδρυθεί η «εωσφορο-κίνητη» παγκόσμια διακυβέρνηση, το ανθρώπινο πρόσωπο, να αμαυρωθεί, να απωλέσουμε την αυτονομία μας ως ελεύθερα πρόσωπα  και να καταστούμε εκόντες άκοντες,  πλήρως ελεγχόμενα υποχείρια υπό της εκάστοτε κυβερνήσεως

Δια της καταστάσεως αυτής, θα δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο προλεταριάτο το οποίο θα υπηρετεί την παγκόσμια ελίτ, τούτο ήδη προπαρασκευάζεται εις την πατρίδα μας δια του εποικισμού της, από ετερόκλητα στίφη μεταναστών,- φοντομενταλιστών-Ισλαμιστών, οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή καιροφυλακτούν να εκπληρώσουν το άνωθεν κέλευσμα των εγχώριων δούρειων ίππων του συστήματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατισχύει ο λεηλασία της έννοιας του έθνους και της πατρίδας, η κατάργηση των ετεροτήτων-ταυτοτήτων, των εθνικών ιδιοπροσωπιών, εις επίρρωση τούτου επιπροστίθεται η λυσσώδης επίθεση κατά της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως, η οποία συνυφαίνεται αρρήκτως με την Ελλαδική Ιστορία και αναφαίνεται και εις την Συνταγματική παράδοση της πατρίδας μας.

Ζούμε αναμφισβητήτως «Οργουελιανές καταστάσεις» και βαίνουμε εις κινούμενη άμμο, καθότι εις τους χαλεπούς καιρούς τους οποίους διανύουμε κατισχύει το «δόγμα σοκ» καθώς και το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Το μόνον σίγουρο είναι ότι οι κοσμο-εξουσιαστές και οι αρχιτέκτονες του εγχειρήματος της παγκόσμιας επαννεκίνησης του κόσμου, επιβάλλουν μία μορφή παγκόσμιας δικτατορίας υπό το πρόσχημα της απειλής ενός αδιόρατου εχθρού.

Η κατάσταση θα εκτραχυνθεί έτι περαιτέρω, καθότι οι ισχυροί του πλανήτη, μας αντιμετωπίζουν εκ πεποιθήσεως ως ανδράποδα, αριθμούς και πειραματόζωα, αδιαφορώντας δια την ψυχή μας, την διάνοια μας, την πορεία και την εξέλιξη της θνησιγενούς ζωή μας, εξ αυτού του λόγου, η κατάσταση καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερή δεδομένου, ότι άπαντα τα κοινοβουλευτικά κόμματα αποτελούν ανυπερθέτως υποζύγια του συστήματος.

Ο νομικός πολιτισμός κατακρημνίζεται και ουδείς εκ των δήθεν αριστερών κομμάτων της προόδου και της επανάστασης τόλμησαν να ψελλίσουν ή να αποπειραθούν να ασκήσουν δριμεία κριτική περί της παγκόσμιας συνωμοσίας εις βάρος της ίδιας της ζωής μας.

Ζούμε την πιο στυγνή χούντα, το πιο ακραίο παραλογισμό των ιθυνόντων νοών οι οποίο διαστρεβλώνουν εξαμβλωματικά την τρέχουσα πραγματικότητα, οι οποίοι αυθαιρετούν κατά των θεσμών, ασελγούν αδίστακτα  εις την Δημοκρατία ποδοπατώντας απροκάλυπτα το Σύνταγμα δίχως όμως να υπάρξει η παραμικρά αντίδραση προς τον επερχόμενο ολετήρα της ίδιας του έθνους και της ζωής μας.

Η πόλις εάλω, η ζωή μας καταρρακώνεται και η κυβέρνηση ως άλλος προβατόσχημος λυκοποιημήν, μας εμπαίζει και μας λοιδωρεί, εκχωρώντας εθνική κυριαρχία, υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας μας, καταλύοντας κατάφωρα και απροσχημάτιστα την νομιμότητα, ακκιζόμενη κατά τα άλλα ότι κόπτεται δια την υγεία μας και σπεύδει  να μας προστατεύσει από την διάδοση του ιού.

Εν κατακλείδι, η κατάσταση καθίσταται ιδιαίτατα δυσχερής και τείνουμε να βιώσουμε επί μάλλον και μάλλον δύσκολες καταστάσεις οσημέραι, ως εκ τούτου η λύσις είναι η Προσευχή προς τον Θεό, προκειμένου να μας φωτίσει μήπως συν Θεώ και αναδειχθούν, κατά το δυνατόν, οι υγιείς αυτές δυνάμεις οι οποίες θα αναχαιτίσουν την ιλιγγιώδη αυτή καταστροφική πορεία, προτού εν τέλει καταστούμε ανεκκλήτως και ισοβίως όμηροι, ανελεύθεροι και σιδηροδέσμιοι.

Συνελέντι ειπείν, δεν υποστέλλουμε την σημαία, επαναστατούμε  πρώτα εσωτερικά, προσδοκώντας την κοινωνική και πολιτική Ανάστασή μας.

Νύν Υπέρ Πάντων ο Αγών!