GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ

Η ΕΥΘΥΝΗ Έχοντας την ευθύνη των λεγομένων μας καταθέτουμε τις εμπεριστατωμένες θέσεις μας για τις αλήθειες που αποκρύπτονται και που όφε...Η ΕΥΘΥΝΗ

Έχοντας την ευθύνη των λεγομένων μας καταθέτουμε τις εμπεριστατωμένες θέσεις μας για τις αλήθειες που αποκρύπτονται και που όφειλε να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός!!!

https://youtu.be/QbxTHsoGZ8U/

Ο Γάλλος οικονομολόγος Frederic Bastiat, υποστηρίζει ότι«Δεν μπορεί να επιβληθεί σε μια κοινωνία μεγαλύτερο κακό από την χρησιμοποίηση του νόμου σαν μέσο αρπαγής».

Διαμαρτυρόμενοι γι’ αυτά που συμβαίνουν, αυτά που βλέπουμε να γίνονται σε βάρος της χώρας μας, ερήμην του Ελληνικού Λαού, διαμαρτυρόμενοι για την εξαθλίωση και τα μαζικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας, εμείς οι «τρομοκράτες», οι «συνωμοσιολόγοι», οι «αρνητές της μάσκας και των εμβολίων» και οι «ψεκασμένοι», υψώνουμε το ανάστημά μας κατά των ανερμάτιστων «αξιωματούχων», «πολιτικών και πολιτειακών αρχόντων-ανδρείκελων» και αργυρώνητων δημοσιογράφων που ωρυόμενοι προσπαθούν με άγαρμπο και γελοίο τρόπο να προστατέψουν το κύρος των σμπαραλιασμένων, από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, θεσμών τους, δεν σημαίνει ότι η μεγάλη αφύπνιση στα σπλάχνα της Ελληνικής δημοκρατίας, δεν έχει ήδη συντελεστεί.

Μην υποτιμάτε τους Έλληνες και τους πατριώτες μέσα στις υπηρεσίες και τον στρατό. Δεν είναι ηλίθιοι, ούτε όλοι είναι κομματόσκυλα. Ξέρουν πλέον, ότι η χώρα τους, βρίσκεται υπό επίθεση. Το έμαθαν και το εμπέδωσαν οι πάντες πλέον, μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν και κατάλαβαν επιτέλους, ότι αυτή η κατάσταση, η άλωση της χώρας τους από τον Νεοταξικό παράγοντα, έφτασε στο μη παρέκει. Δε θα επιτρέψουν ξανά, να γίνει η Πατρίδα μας ένα ανελεύθερο κράτος με στόχο να έχουμε μια σκλαβοποιημένη και υποταγμένη κοινωνία στις μαριονέτες των δυνάμεων κατοχής, στους καθηγητάδες της «υγειονομικής δικτατορίας», ιατρούς κ.κ. Τσιόδρα, Σύψα, Γώγο, Μαγιορκίνη, Τσαγκρή όπως και

στις πολύχρωμες φιγούρες των μη λοιμωξιολόγων, όπως της κυρίας Ματίνας Παγώνη, και άλλων θορυβωδών τηλεοπτικών αστέρων που από τις έξη το πρωί «βομβαρδίζουν» εγκληματικά το μυαλό των εκατομμυρίων πολιτών με μηνύματα τρόμου και πανικού, που τους θέλουν χωρίς ατομικά δικαιώματα, χωρίς συνταγματικά δικαιώματα, ώστε η Ελλάς να μεταβληθεί σε ένα ανελεύθερο αντικείμενο στα χέρια των επικυρίαρχων της νέας εποχής, των οργάνων του διαβόλου.

Το Περιουσιολόγιο, αυτό το αντισυνταγματικό έκτρωμα που καταργεί στην ουσία την ιδιωτική περιουσία αφού θα την ελέγχει και θα την διαχειρίζεται η ΑΑΔΕ, όπως νομίζει, και οι νόμοι που αρπάζουν τα περιουσιακά στοιχεία των πιο αδύνατων στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας (ενώ η Αστική Τάξη έχει μεταφέρει το σύνολο σχεδόν του πλούτου της σε φορολογικούς παραδείσους), δείχνουν την κατεύθυνση των επόμενων χρόνων. Γι’ αυτό δημιουργείται ένα αστυνομικό κράτος μέσω νόμων όπως η απαγόρευση των διαδηλώσεων, η απαγόρευση της ελεύθερης άποψης, τα «περίεργα» Lockdown (εγκλεισμοί), η χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος, η διασπορά τοξικών σκουπιδοειδήσεων από τους τηλεοπτικούς διαύλους, η αυξανόμενη αστυνομική βία, η ψήφιση νόμων κλοπής της ιδιωτικής περιουσίας των φορολογουμένων, η ενίσχυση των ομάδων καταστολής, η χειραγώγηση του δικαστικού σώματος, η εφαρμογή πειραμάτων ελέγχου του νου, η διαχείριση της συνείδησης, μας βρίσκουν, εκ διαμέτρου αντίθετους στις  νεοεποχίτικες αυτές επιταγές.

          Εδώ στην Ελλάδα, οι ραδιούργοι, οι πουλημένοι, οι δειλοί, οι προδότες, οι μαλακισθέντες (=άτολμοι σε αντίσταση, αποχαυνωμένοι, αποφεύγοντες τους κινδύνους), οι φοβισμένοι, οι βολεμένοι, οι χρήσιμοι ηλίθιοι (οι οδαλίσκες πολιτικοὶ- τα ρασοφορούντα τσιράκια των νεοεποχιτών – οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι- οι άγευστοι «ειδικοί»), παρακολουθούν ΑΒΟΥΛΟΙ και ΑΜΕΤΟΧΟΙ τον μεθοδευμένο διωγμό με τις αλλαγές που εξυφαίνονται μεθοδικά. Αμέτοχοι και έτσι τελικά συνένοχοι γενόμενοι εγκληματίες ως ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί όλης αυτής της «γενοκτονίας» των Ελλήνων, όλης αυτής της, εν καιρώ ειρήνης, μεθοδευμένης γενικής  επίθεσης εναντίον του Έλληνα ἀνθρώπου, την

επιβολή των νεοεποχίτικων σχεδίων, με σκοπό τον αφανισμό του ΕλληνισμούΆς κάμουν όμως αυτοὶ ό,τι νομίζουν. Θα λάβουν ό,τι τους αξίζει.

Η εργώδης προσπάθεια που έγινε κυρίως τον περασμένο αιώνα τώρα φέρνει καρπούς. Η προσπάθεια του «εκσυγχρονισμού» από τους αυτοαποκαλούμενους οικουμενιστές και η  μεθοδευμένη τοποθέτησις τέτοιων, ή επηρεασμένων απὸ τέτοιες απόψεις, προσώπων στις ανώτατες θέσεις της  διοικήσεως, έχει το  αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει μιὰ κρίσιμη μάζα αρκετή ώστε να ενεργεί την παρούσα προδοσία ανεμπόδιστα.  

Τοποθετούνται εξουσιαστὲς, αλλάζει η παιδεία, η νομοθεσία, τα θέσμια. Όλα τα παλιά πρέπει να αλλάξουν. Καλά και κακά.  Τα καλά να εξαφανιστούν, τα κακά να γίνουν χειρότερα ή μάλλον εντελώς απάνθρωπα, δαιμονικά. Το κακό πρέπει παντού να γίνει το πρότυπο, το υπόδειγμα. Να λάβει την θέση του καλού. Το παράλογο, το ανήθικο, το διεστραμμένο να καταλάβει την θέση του λογικού, του ηθικού, του ορθού, του φυσιολογικού. Τὰ πάτρια συκοφαντούνται, η Ιστορία διαστρεβλώνεται, τα πρόσωπα-πρότυπα ηρώων, αγίων και ανιδιοτελών ανθρώπων χλευάζονται και γελοιοποιούνται. Σε θέσεις  υπευθύνων προωθούνται άνθρωποι επιλεγμένοι καὶ δασκαλεμένοι από τους επίβουλους, άτομα άνευ ουσιαστικής παιδείας, ανύπαρκτης ηθικής και ήθους, απάτριδες και μισέλληνες, προδίδοντας τὰ πάντα. Είναι γυμνοί, βρώμικοι, ανήθικοι και μειοδότες στα μάτια του Ελληνικού Λαού και κανείς πλέον δεν μπορεί να κρύψει την ιδιοτέλειά του.

Τα πρόσωπα αυτά, με πρόσχημα την «αρρώστια του κορωνοϊού» την οποία αξιοποιούν γιὰ να πετύχουν τοὺς στόχους τους, παρ’ ότι δὲν αντέχουν στην λογική τα όσα μεθοδεύουν, λένε καὶ πράττουν, καλλιεργούν τον φόβο, την σύγχυση καὶ κάνουν εφιαλτική την ζωὴ των ανθρώπων, οδηγώντας τους στὴν οικονομική καταστροφή και στερώντας τους την δυνατότητα να ζήσουν στοιχειωδώς ανθρώπινα, απηυδισμένοι αποδέχονται τα σχέδιά τους.

Τα πράγματα θα αγριέψουν πολύ, αν δὲν υπάρξει αντίδρασις. Ουσιαστικά όποιοι δεν υποκύψουν, σιγά-σιγά σχεδιάζουν νὰ πεταχτούν έξω απὸ την «κανονικότητα». Νὰ στερηθούν και τα αυτονόητα. Μετακινήσεις, νοσοκομεία, δημόσια παρουσία, να είναι απαγορευμένα γιὰ τους σύγχρονους παρίες. Αυτοὶ που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα δικαιώματα του κάθε εισβολέα λαθρομετανάστη, θα αποκλείουν απὸ την κοινωνική ζωή όσους δεν σκύψουν το κεφάλι στὶς νεοεποχίτικες προσταγές. Όσοι δὲν αποδέχονται την νέα πραγματικότητα καὶ ιδιαιτέρως οι  Χριστιανοὶ, δὲν θα έχουν κανένα πλέον δικαίωμα. Οδεύουμε λοιπόν προς την δικτατορία;

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, εμείς οφείλουμε να διατηρήσουμε, να διασώσουμε τα απομεινάρια του Έθνους μας. Αυτού που φύλαξαν οι παππούδες μας καὶ οι προπάτορές μας μὲσα σε διωγμούς, φραγκοκρατίες, τουρκοκρατίες καὶ τώρα μέσα στην νεοταξικὴ κυναγορήτικη ευραπάτη καὶ την οικουμενιστικὴ παναίρεση.

Οι αναμενόμενες παραχωρήσεις σε εθνική κυριαρχία, που αναφέρονται σε μέσα ενημέρωσης για την προετοιμασία της κοινής γνώμης, απαιτούν αναμφίβολα «ευνουχισμένες» Ένοπλες Δυνάμεις ιδιαίτερα στην ηγεσία τους με τις απαραίτητες αντικαταστάσεις και ένα «σκέλεθρο» πρόθυμων Αξιωματικών που θα ανέχεται κάθε παραχώρηση αντίθετα στην αποστολή και τον όρκο τους. Να σιωπήσει με λίγα λόγια στις επερχόμενες τουρκικές κατακτήσεις αμαχητί.

Δεν περιμένουμε τίποτα από ένα κράτος που διαλαλεί το σύνθημα «η ελευθερία δεν είναι ελεύθερη», που δεν βλέπουμε ποτέ καμία «βούληση του λαού» να τηρείται σε ένα σύστημα ενορχηστρωμένο μέσω του εξουσιαστικού συγκεντρωτισμού και του εξαναγκασμού.

Πόλεμος λοιπόν στὸν εντός των πυλών εχθρό, στον μέσα στὴν καρδιά της πολιτείας εχθρό που πασχίζει να διατηρήσει τα ερείσματά του. Πόλεμος στην «πολιτική αγυρτεία». Πόλεμος στα «πολιτικά χαμαιτυπεία». Πόλεμος μέχρις εσχάτων.

Κάθε Ελληνική ψυχή, αυτό οφείλει και εμείς αναζητούμε με αγωνία τον Έλληνα Αξιωματικό που θα ξεριζώσει τις βδέλλες του βαθέως κράτους από τον πυρήνα της Φυλής. Τον Έλληνα Αξιωματικό που δεν θα συνεργαστεί με τον εχθρό της Ελλάδας ενεργά ή διά της υπόκλισης

και της σιωπής. Που θα ξεριζώσει τους μονίμως ραδιουργούντες, πριν έρθει η καταστροφή της πατρίδας μας.

Στα 200 έτη αποδόσεως τιμών γιὰ τους αγωνιστές υπὲρ της πίστεως καὶ της πατρίδος, θὰ ήταν λίαν εύστοχο να επαναλάβουμε παρηλλαγμένως την φράση του Γέρου του Μωριά ότι: «ο Θεός υπέγραψε την καταδίκη του πολιτικού συρφετού της Ελλάδος καὶ δὲν τὴν παίρνει πίσω».

****************

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056


.