GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιατί ήταν ιδρυτής ακροαριστερής οργάνωσης μέσα στο Καπιτώλιο;

Ο Sullivan είπε στην Mail ότι "δεν ήταν στο Καπιτώλιο ως μέρος της διαμαρτυρίας, αλλά δεν διευκρίνισε τι ακριβώς τον έφερε εκεί&qu...



Ο Sullivan είπε στην Mail ότι "δεν ήταν στο Καπιτώλιο ως μέρος της διαμαρτυρίας, αλλά δεν διευκρίνισε τι ακριβώς τον έφερε εκεί"

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής διαμαρτυρίας στην Ουάσινγκτον, μια βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που υποστηρίζει την Τραμπ, η Ashli Babbitt, πυροβολήθηκε από έναν αστυνομικό του Καπιτώλιο καθώς προσπάθησε να ανέβει μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο για να παρακάμψει ένα οδόφραγμα, μαζί με άλλους υποστηρικτές του Τραμπ.


Πίσω από την Babbit όμως μαγνητοσκοπώντας το περιστατικό , ωστόσο, ήταν ο κάτοικος της Γιούτα, John Sullivan - ιδρυτής της ακροαριστεράς οργάνωσης "Insurgence USA", ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιούλιο μετά τη σύλληψή του για εκφοβισμό οδηγών στο Provo.

Ο Sullivan έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail και στο CNN για τα γεγονότα της Τετάρτης, αλλά και τα δύο ΜΜΕ δεν κατάφεραν να δώσουν ικανοποιητική απάντηση για το γιατί ήταν εκεί.

Ο Sullivan είπε στην Mail ότι "δεν ήταν στο Καπιτώλιο ως μέρος της διαμαρτυρίας, αλλά δεν διευκρίνισε τι ακριβώς τον έφερε εκεί".


πηγη