GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συναγερμός στη Φρανκφούρτη: Οι αρχές διέταξαν την άμεση εκκένωση του αεροδρομίου- Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον ενόπλου- Φωτογραφίες

Η αστυνομία πυροβόλησε έναν ένοπλο άνδρα στη Φρανκφούρτη μετά την εκκένωση του αεροδρομίου  Η γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι βρίσκεται...



Η αστυνομία πυροβόλησε έναν ένοπλο άνδρα στη Φρανκφούρτη μετά την εκκένωση του αεροδρομίου 

Η γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης αλλά ο ακριβής λόγος για την εκκένωση παραμένει ασαφής.



Ο τερματικός σταθμός 1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης στη Γερμανία εκκενώθηκε «ένοπλης απειλής».

Κάποιοι επιβάτες δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Twitter, διερωτώμενοι εάν η εκκένωση θα οδηγήσει σε ακυρώσεις πτήσεων.


Πέραν του αεροδρομίου έχει εκκενωθεί και ένας σταθμός του τρένου.

Αναφορές για βόμβα

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την επιχείρηση, ωστόσο υπάρχουν φήμες στα social media για απειλή με βόμβα στο αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της dailymail.co.uk η αστυνομία πυροβόλησε έναν ένοπλο άνδρα στη Φρανκφούρτη μετά την εντολή εκκένωση του αεροδρομίου.


Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο συναγερμός ξεκίνησε όταν υπήρξε μαρτυρία για έναν άνδρα και μια γυναίκα να βάζουν μια βαλίτσα στον έλεγχο διαβατηρίων και να φωνάζουν «Αλλάχου Άκμπαρ».

Άμεσα οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν όλους τους χώρους και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό έτσι ώστε να βρουν τα δυο ύποπτα πρόσωπα.

Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από τις ειδικές δυνάμεις, ενώ πυροτεχνουργοί ανέλαβαν να ανοίξουν τη βαλίτσα.

Όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχαν ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά, ωστόσο υπήρξαν και αναφορές για ένα τρίτο άτομο, το οποίο ήταν μάλιστα και οπλισμένο.


πηγη