GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σύγχρονος Διωγμός Χριστιανών

17/01/2020 (Γ. Σαγιάς) Οι Χριστιανοί διώκονται παγκοσμίως και η Εκκλησία "περί άλλων τυρβάζει". Κάθε μέρα εκτελούνται Χριστιαν...




17/01/2020
(Γ. Σαγιάς)

Οι Χριστιανοί διώκονται παγκοσμίως και η Εκκλησία "περί άλλων τυρβάζει".
Κάθε μέρα εκτελούνται Χριστιανοί.
Κάθε μέρα βιάζονται Χριστιανοί.
Κάθε μέρα γίνονται επιθέσεις ή εμπρησμοί σε ναούς ή οικίες και καταστήματα Χριστιανών.
Κάθε μέρα διώκονται ή και φυλακίζονται χωρίς δίκη Χριστιανοί. 

Κάθε μέρα παρακολουθούνται, φακελώνονται και τρομοκρατούνται με υπερσύγχρονα μέσα Χριστιανοί.

Η άθλια και εξαιρετικά επικίνδυνη αυτή κατάσταση, το 2020 συνεχίστηκε μετ' επιτάσεως και έκλεισε (εξ όσων γνωρίζουμε) ως εξής:

Ινδονησία, Νοέμβριος '20: Ισλαμιστές σκότωσαν Χριστιανούς και έκαψαν σπίτια. 

Νιγηρία, Δεκέμβριος '20: Ισλαμιστές σκότωσαν Χριστιανούς και έκαψαν σπίτια.

Σε όλες τις ηπείρους, ο Χριστιανισμός δέχεται σκληρή και (όπως φαίνεται) συντονισμένη επίθεση με βία, τρομοκρατία και δολοφονίες.

Οι Ισλαμιστές ήδη έχουν αυξήσει (με επεκτατική πολιτική βίαιης εξάπλωσης αλλά και μέσω γεννήσεων και εκμεταλλεύσεως της πολιτικής των λεγομένων "ανοιχτών συνόρων" καθώς και τις υπέρ τους πρόνοιες του λεγομένου "προσφυγικού - μεταναστευτικού") την ποσοτική αναλογία τους στον παγκόσμιο πληθυσμό (και εντός Ελλάδος και Ευρώπης) καθώς και την γεωγραφική επέκταση επιρροής τους (και εντός Ελλάδος και Ευρώπης).

Σύμφωνα με στοιχεία της οργανώσεως "opendoors" (χωρίς να γνωρίζουμε και να αξιολογούμε το πού ανήκει και πού στοχεύει αυτή η οργάνωση και τα οποία αντλήθηκαν από τον ιστότοπο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ news agency), το έτος 2019 "...2983 (άνθρωποι) θανατώθηκαν και 3.711 φυλακίστηκαν χωρίς δίκη", ενώ οι επιθέσεις σε εκκλησίες και χριστιανικά κτήρια "...ανήλθαν σε 9.488 (...)

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το περασμένο έτος, οκτώ Χριστιανοί σκοτώνονταν κάθε μέρα και 23 Χριστιανοί βιάζονταν ή παρενοχλήθηκαν συστηματικά για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους.

Κατά μέσο όρο, κάθε εβδομάδα 182 εκκλησίες ή χριστιανικά κτίρια δέχονταν επίθεση, ενώ 102 σπίτια ή καταστήματα Χριστιανών καταστρέφονταν. 309 Χριστιανοί φυλακίζονταν κάθε μήνα".

Διαβάζοντας κάποιος το ιερό βιβλίο των Ισλαμιστών, το Κοράνιο, εύκολα μπορεί να εντοπίσει αποσπάσματα που σαφώς οδηγούν, κατευθύνουν και παροτρύνουν φανατικούς σε ενέργειες μισαλλοδοξίας, βίας και διώξεων.

Στη Σούρα (Κεφάλαιο) ΙΖ' 60 του Κορανίου, διαβάζουμε το εξής:

"Θα εξαφανίσωμεν ή θα τιμωρήσωμεν σκληρώς απάσας τας χώρας της γης προ της ελεύσεως της ημέρας της κρίσεως...".

Στη Σούρα Θ' 29, σημειώνεται:

"... Πολεμείτε κατ' αυτών έως ου πάντες ανεξαιρέτως αποτίσωσι τον φόρον και ταπεινωθώσιν".
Στη Σούρα Θ' 124, γράφεται:

"Ώ πιστοί, πολεμήτε τους απίστους οίτινες έρχονται εις συνάφεια μεθ' ημών και υποδέχεσθε αυτούς τραχέως...".

Στη Σούρα ΜΖ' 4, τα πράγματα γίνονται εντελώς ξεκάθαρα:

"Οπόταν συναντάται τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεώς τα δεσμά τού αιχμαλώτου".

[Τα ανωτέρω αποσπάσματα αντλήθηκαν από το "Ιερό Κοράνιο - Μετάφραση - Σχόλια Γερασίμου Πεντάκη, 2η έκδοση, εκδ. Δημιουργία, Αθήνα, 1995"].

Την ίδια στιγμή, στην Κίνα του 1,5 δισεκατομμυρίου ανθρώπων, οι Χριστιανοί παρακολουθούνται με κάμερες και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, ενώ το ισλαμικό Ιράν (στο οποίο τα δικαιώματα και οι δυνατότητες εργασίας και θρησκευτικών συναναστροφών των Χριστιανών είναι ήδη περιορισμένες) επιθυμεί να προμηθευτεί και να χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό αυτή την τεχνογνωσία.

Αναζωπύρωση επιθέσεων κατά Χριστιανών από ακραίους Ινδοϊστές παρατηρείται και στην Ινδία (του επίσης 1,5 δισεκατομμυρίου ανθρώπων).

Αξίζει να σημειωθεί πως στα περίπου 8 δισεκατομμύρια πληθυσμού της Γης, τα 3 δισεκατομμύρια είναι Κινέζοι και Ινδοί, μεγαλωμένοι και γαλουχημένοι με τις ιδεολογίες και τις περί πίστεως απόψεις των χωρών τους.

Αν συνυπολογιστούν και οι Ισλαμιστές, το εύρος των χριστιανομάχων παγκοσμίως δημιουργεί μία τεράστια απειλή, ήδη αποδεικνυομένη.

Η αλαλία -ή έστω το ψέλλισμα- Χριστιανών ηγετών κάθε επιπέδου ιεραρχίας, είναι εκκωφαντική.

Η πίεση τού χριστεπωνύμου πλήθους οδηγεί σε κάποιες δηλώσεις - ούτε καν ενέργειες - "για τα μάτια τού κόσμου".

Η συμπόρευση ηγεσίας των Χριστιανών με την λεγομένη νέα τάξη πραγμάτων, κατ' ουσίαν υπηρετεί την πανθρησκεία και ευρύτερα την παγκοσμιοποίηση.

Την ίδια στιγμή, το Ισλάμ περιχαρακώνει έτι περαιτέρω εαυτόν, κάνει ακόμη πιο διακριτή, πιο έντονη και πιο επιθετική την παρουσία του και επεκτείνεται.

Η εικόνα είναι καθαρή για όσους θέλουν να τη δουν (όχι μόνον οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί αλλά γενικώς οι Χριστιανοί, οι υποστηρικτές άλλων δοξασιών, οι αγνωστικιστές, οι άθεοι).

Ο σύγχρονος διωγμός των Χριστιανών (θα έπρεπε να) αφορά πολλούς και (θα έπρεπε να) διαπερνά θρησκευτικές και πολιτικές ιεραρχίες, ακόμη και σήραγγες, λέσχες και στοές.

Η σιωπή είναι συνενοχή. Σωστά;