GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει αιφνιδιαστικά στον Λευκό Οίκο – Τι συμβαίνει;

Αιφνιδιαστική επιστροφή στον Λευκό Οίκο πραγματοποιεί ο Ντόναλντ Τραμπ, που διέκοψε το ταξίδι του στη Φλόριντα μια ημέρα νωρίτερα από το...



Αιφνιδιαστική επιστροφή στον Λευκό Οίκο πραγματοποιεί ο Ντόναλντ Τραμπ, που διέκοψε το ταξίδι του στη Φλόριντα μια ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, υποστηρίζουν ανταποκριτές.

Ο Τραμπ αγνόησε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το Ιράν και τα σχέδιά του για την ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τραμπ ανησυχεί για τυχόν επίθεση του Ιράν εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, ενώ άλλες αναφορές αποδίδουν τη διακοπή του ταξιδιού του λόγω της επικείμενης διαδικασίας επικύρωσης του αποτελέσματος του Κολεγίου των Εκλεκτόρων στις 6 Ιανουαρίου, κι ενώ ο ίδιος έχει ζητήσει να αμφισβητηθούν τα αποτελέσματα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμενόταν ότι θα περνούσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι στο Μαρ-α-Λάγκο.

Το Associated Press μετέδωσε ότι, ο Λευκός Οίκος δεν αιτιολόγησε την πρόωρη επιστροφή του Τραμπ και η αλλαγή του χρονοδιαγράμματος σημαίνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα χάσει το λαμπρό πάρτι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο κλαμπ του στο Παλμ Μπιτς.

Υπάρχει ανησυχία στην Ουάσιγκτον, μεταδίδει το AP, ότι το Ιράν θα μπορούσε να διατάξει περαιτέρω στρατιωτικά αντίποινα για τον φόνο από τις ΗΠΑ πέρσι τον Ιανουάριο του κορυφαίου Ιρανού στρατιωτικού διοικητή στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί.

tribune.gr