GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κεκλεισμένων των θυρών η ορκωμοσία Μπάιντεν ! Πίσω από πανύψηλους φράχτες και 25.000 στρατιώτες με σημαιάκια αντί για κόσμο(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μακάβρια, θλιβερή και άκρως αντιδημοκρατική θα είναι η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας, καθώς θα πραγματοποιηθεί πίσω...



Μακάβρια, θλιβερή και άκρως αντιδημοκρατική θα είναι η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας, καθώς θα πραγματοποιηθεί πίσω από φράχτες και 25.000 στρατιώτες με… σημαιάκια αντί για πολίτες, καθώς η αντιδημοφιλία του νέου προέδρου των ΗΠΑ βρίσκεται στα ύψη λόγω της νοθείας των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου που του στερούν τη νομιμοποίηση.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην τελετή είναι ιδιαίτερα μικρός: μόλις σχεδόν 200 άτομα.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα υπάρξουν ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες.

Τους πολίτες το επιτελείο Μπάιντεν αντικατέστησε με 191.500 αμερικανικές σημαίες, δίνοντας μία αίσθηση νεκροταφείου στην Ουάσιγκτον.

Επίσης δεν αναμένεται να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία και πολλοί Αμερικανοί, καθώς οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για το τι έχει να πει ο Τζο Μπάιντεν.



Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα πρωτοφανές σνομπάρισμα δεν θα παραδώσει στον νέο πρόεδρο αλλά θα φύγει από πριν να πάει στο θέρετρό του στη Φλόριντα.

Παρουσιαστής της τελετής είναι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς.

Θα υπάρξει η παραδοσιακή επιθεώρηση του αγήματος από το νέο πρόεδρο, αλλά όχι η παρέλαση στη λεωφόρο Πενσιλβάνια προς τον Λευκό Οίκο.

Τα αμερικανικά Μίντια ανέφεραν ότι θα γίνει «εικονική παρέλαση».

Λέιντι Γκάγκα, Τζένιφερ Λόπεζ και Ντέμι Λοβάτο είναι μόνο κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν στην ορκωμοσία.




makeleio.gr