GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Λουτρό αίματος» στον Άγιο Σώστη – Δύο νεκροί & 2 βαριά τραυματισμένοι

Καλπάζει η εγκληματικότητα των αλλοδαπών που έχουν εισβάλλει στη χώρα. Φονική σύγκρουση με δύο νεκρούς κι δύο τραυματίες στην περιοχή τ...



Καλπάζει η εγκληματικότητα των αλλοδαπών που έχουν εισβάλλει στη χώρα. Φονική σύγκρουση με δύο νεκρούς κι δύο τραυματίες στην περιοχή του Αγίου Σώστη μεταξύ Νέου Κόσμου και Νέας Σμύρνης, δίπλα από την λεωφόρο Συγγρού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, πιθανότατα Αλβανών. 

Το μακελειό έγινε στην οδό Τιμοκρέοντος με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να έχουν χάσει την ζωή τους και δύο ακόμη να είναι βαριά τραυματισμένοι. 

Όλα βέβαια δείχνουν πως πρόκειται για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» από αλλοδαπούς με την κατάσταση γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα να έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς πλέον οι πυροβολισμοί «πέφτουν» και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και μάλιστα… το απόγευμα.

Το ότι βέβαια πρόκειται για το περίφημο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» που βολεύει άπαντες και κυρίως τις Αρχές ως δικαιολογία δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. 

Πρόκειται για ανθρώπους που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη χώρα και που όπως έχουμε δει τόσες φορές, ακόμη και όταν συλλαμβάνονται ποτέ δεν απελαύνονται.

Ενας από τους εμπλεκόμενους μάλιστα, φέρεται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε ένα καφέ στην πλατεία του Αγίου Σώστη όπου και δέχθηκε πυροβολισμούς και κατά τις ίδιες αναφορές είναι νεκρός.

Η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει ένοπλοι που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή.


πηγη