GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πως το πολιτικό σύστημα των Αθηνών, έβαλε πλάτη στα σχέδια του Παντουρκισμού

Βλέποντας την εξέλιξη του εγκληματία Ερντογάν και τις χθεσινές εικόνες από τα Κατεχόμενα, σκέφτομαι πόσοι πολιτικοί νάνοι μας κυβερνούσα...



Βλέποντας την εξέλιξη του εγκληματία Ερντογάν και τις χθεσινές εικόνες από τα Κατεχόμενα, σκέφτομαι πόσοι πολιτικοί νάνοι μας κυβερνούσαν και έβαλαν πλάτη να γιγαντωθεί.

Από Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά μέχρι και Τσίπρα.

Έδωσαν πακέτο τον κούρδο ηγέτη Οτσαλάν, για να διαλυθούν οι Κούρδοι και άφησαν τη Θράκη στο έλεος της ΜΙΤ και των Γκρίζων Λύκων.

Συγγένεψαν με τον σουλτάνο για να επιβεβαιωθεί ο συνωστισμός στη Σμύρνη και να αποκτήσει δημοκρατικό προφίλ.

Άφησαν τη σημαία στα Ίμια να την πάρει ο άνεμος μαζί με 3 αξιωματικούς και άνοιξαν τους ασκούς της αμφισβήτησης στο Αιγαίο, δηλώνοντας πλήρη υποταγή στο ΝΑΤΟ.

Άνοιξαν τα σύνορα να εισέλθει ο στρατός των τζιχαντιστών-τρομοκρατών, με τη μεταναστευτική ομπρέλα, που σύντομα θα βρούμε μπροστά μας, όπως γίνεται στη Γαλλία.



Έχτισαν τζαμιά και κυνήγησαν την Ορθοδοξία και τον πατριωτισμό (που ταύτισαν σκόπιμα με τους φασίστες και νεοναζί), για να βεβηλώνετε σήμερα η Αγιά Σοφία. 

Επέτρεψαν στον εγκληματία Ερντογάν να περιοδεύει τη Θράκη σαν αρχηγός κράτους.

Γέμισαν τα εξαγορασμένα μέσα ενημέρωσης με εκατομμύρια κρατικής διαφήμισης με τουρκική προπαγάνδα και φτηνά τουρκοσήριαλ.

Ενίσχυσαν την τουρκική οικονομία με εισαγωγές.

Μέχρι και τον ελληνικό στρατό τάιζαν, με τουρκικά προϊόντα (πχ όσπρια) .

Ενίσχυσαν τα σχέδια του παντουρκισμού, δίνοντας υπόσταση σε ένα τουρκοαλβανικό προτεκτοράτο με την Μακεδονική Ιστορία και Γλώσσα και άφησαν ανοχύρωτα τα σύνορα και την μεθόριο στις αλβανικές συμμορίες που έκαναν επί χρόνια πλιάτσικο στα χωριά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.



Αλλοίωσαν τα σχολικά βιβλία παραχαράσσοντας την ιστορική αλήθεια για το αφήγημα της «ελληνοτουρκικής φιλίας» , που προωθούν ελληνόφωνοι τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ.

Φτωχοποίησαν τη χώρα, αφού κατέκλεψαν το δημόσιο πλούτο (χρηματιστήριο, δημόσια έργα, μίζες εξοπλιστικά,) διαλύοντας τον πρωτογενή τομέα και κάνοντας την πλήρως εξαρτώμενη σε επιχειρηματικά και τραπεζικά συμφέροντα.

Δίχασαν το ελληνικό λαό με ψευδεπίγραφα ιδεολογικά μανιφέστα, για να επιβιώνει ο κομματισμός και η οικογενειοκρατία.

Ανέχτηκαν εθνομηδενισμό και περιθώριο και τα προστάτεψαν, να βρωμίζουν και να αποσυνθέτουν αξιακά και συνειδησιακά την κοινωνία και κατασκεύασαν - χρησιμοποίησαν ιδεολογικές συμμορίες που ενοχοποίησαν τον πατριωτισμό και την προσήλωση στις διαχρονικές αξίες και τα ιδεώδη του ελληνικού γένους.

Σε όλους αυτούς που διαχειρίστηκαν την εξουσία, να προσθέσουμε και τα πολιτικά κόμματα της εκάστοτε αντιπολίτευσης που έπαιξαν το δικό τους ρόλο προτάσσοντας ιδεοληψίες και πολιτικά συμφέροντα, που έγιναν ανάχωμα σε καταστροφικές εθνικά και κοινωνικά πολιτικές.


Αναφέρομαι στο χθες της τελευταίας 25 ετίας, αλλά δυστυχώς και το σήμερα τους ακολουθεί κατά πόδας…. εγκλωβισμένο στην κομματοκρατία, στην οικογενειοκρατία, στα αρρωστημένα οικονομικά συμφέροντα και στην υιοθέτηση μιας συμβιβασμένης με εξωγενής παράγοντες πολιτικής.

Δείγμα γραφής ο διορισμός μιας επιτροπής με εθνομηδενιστές για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Μια επιτροπή που θεωρεί δικτάτορα τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Ακόμη και σήμερα που βιώνουμε οριακές καταστάσεις σε εθνικά και κοινωνικά επίπεδα, το πολιτικό σύστημα τρώει τις σάρκες του για το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου, την ώρα που απαγορεύτηκαν εορτασμοί σε κορυφαίες εθνικές επετείους, την ώρα που απαγορεύτηκε ο εορτασμός κορυφαίων θρησκευτικών εορτών, όπως η Ανάσταση του Κυρίου. 

Ο Παντουρκισμός είναι προ των πυλών, απειλεί ευθέως την εθνική μας υπόσταση και δυστυχώς το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των ιστορικών στιγμών.

Συρία, Λιβύη, Σομαλία, Αρμενία, Κύπρος και έπονται Αιγαίο και Θράκη.

https://www.otavoice.gr/ntountouka/2020/11/pos-to-politiko-systima-ton-athinon-evale-plati-sta-sxedia-tou-pantourkismou/