GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μπουρλά: Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα... προηγούνται οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη! (βίντεο)

Είμαι 59 ετών και με καλή υγεία, οπότε θεωρώ ότι θα ήταν απαράδεκτο να κάνω το εμβόλιο πριν από άλλους ανθρώπους Ο Εβραίος CEO της Pfize...



Είμαι 59 ετών και με καλή υγεία, οπότε θεωρώ ότι θα ήταν απαράδεκτο να κάνω το εμβόλιο πριν από άλλους ανθρώπους

Ο Εβραίος CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, της εταιρείας που μαζί με την Biontech ανέπτυξαν το εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού μιλώντας σε συνέντευξή του στο CNBC, ανέφερε ότι δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο της εταιρείας.

Και προσέθεσε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε τα υπόλοιπα ανώτατα στελέχη πρόκειται να προσπαθήσουν να προηγηθούν, σε σχέση με όσους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο ίδιος ο Μπουρλά ανέφερε: «Δεν είμαι υγειονομικός στην πρώτη γραμμή, είμαι μόλις 59 ετών και με σχετικά καλή υγεία, οπότε θεωρώ ότι θα ήταν απαράδεκτο να κάνω το εμβόλιο πριν από αλλους ανθρώπους, που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Παράλληλα,ο κ. Μπουρλά, οποίος είχε συναντηθεί στα τέλη Αυγούστου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και προανήγγειλε μία επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, προσπάθησε να πείσει τους Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο - εμπιστευθείτε την επιστήμη, ανέφερε χαρακτηριστικά - για να προσθέσει ότι «πρόκειται για ένα εμβόλιο που φτιάχθηκε στο φως της μέρας, με όλα τα στοιχεία για αυτό να αποθηκεύονται σε έναν server»Ο CEO της Pfizer αναφέρθηκε και σε όσους λένε ότι θα περιμένουν λίγους μήνες μέχρι να κάνουν το εμβόλιο λέγοντας: 

«Θα τους απευθυνόμουν εξηγώντας τους ότι μακάρι να μην ήταν τόσο κρίσιμη η κατάσταση και να είχαν αυτή την πολυτέλεια του χρόνου».

Οι δηλώσεις Μπουρλά έγιναν λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC: προηγούνται οι υγειονομικοί και οι ηλικιωμένοι που ζουν σε κέντρα φροντίδας.


.