GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξεφόρτωσε 2 τόνους κοκαΐνη το LCS USS Sioux City: Πρόταση για να πάρει τα MMSC το Λιμενικό Σώμα

Σε νέες… επιτυχίες προχώρησαν τα σκάφη LCS (βλ. MMSC) του αμερικανικού Ναυτικού. Το σκάφος USS Sioux City αφού κατάφερε να επιστρέψει στ...



Σε νέες… επιτυχίες προχώρησαν τα σκάφη LCS (βλ. MMSC) του αμερικανικού Ναυτικού.

Το σκάφος USS Sioux City αφού κατάφερε να επιστρέψει στο ναύσταθμο χωρίς να μείνει στη μέση της θάλασσας, αν και "ταλαιπωρημένο", ξεφόρτωσε στο Mayport και τα περίπου 2.120 κιλά κοκαΐνης, αξίας 148 εκατομμυρίων δολαρίων που κατάσχεσε κατά την διάρκεια της αποστολής του κάπου στην Καραϊβική, το επιβιβασμένο απόσπασμα ειδικής ομάδας κρούσης 104 της αμερικανικής Ακτοφυλακής για την επιβολή του νόμου (LEDET),

Το σκάφος όπως ήταν φυσικό για τη φύση των αποστολών του ανάλωσε την ανάπτυξή του στο κυνήγι λαθρεμπόρων ναρκωτικών και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ονδούρα.

Και μπορεί για το αμερικανικό Ναυτικό να ήταν επιτυχής η αποστολή του το ΠΝ όμως δεν θέλει τα σκάφη αυτά για να κυνηγά για τα επόμενα 40 χρόνια λαθρεμπόρους ή να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια άγνωστο που.

Για αυτό θα ήταν καλύτερα τα σκάφη να τα πάρει το Λιμενικό Σώμα καθώς θεωρούνται ιδανικά - και το εννοούμε - για τέτοιου είδους αποστολές, αφού πρώτα όμως λυθεί το φλέγον θέμα της νέας φρεγάτας για το ΠΝ, εξετάζοντας μόνο τις σοβαρές προτάσεις.

Τα ρυμουλκά στις φωτο, είναι προφανώς για οποιοδήποτε απρόοπτο.


pronews.gr