GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δήλωση-«βόμβα» Ν.Τραμπ: «Οι εκλογές ήταν η απόλυτη νοθεία και το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι πιθανό να εμπλέκονται σε αυτή»

Δ ήλωση-«βόμβα» από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές αναφέρθηκε στη νοθεία που υπ...



Δήλωση-«βόμβα» από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές αναφέρθηκε στη νοθεία που υπήρξε, προσθέτοντας μάλιστα πως και το FBI μπορεί να εμπλέκεται σε αυτή.

«Ήταν (σ.σ.: οι εκλογές) η απόλυτη νοθεία και το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν ξέρω, είναι πιθανό να εμπλέκονται σε αυτή», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τραμπ, ο οποίος επίσης δήλωσε ότι μάλλον θα είναι δύσκολο να φέρει τους ισχυρισμούς του περί εκλογικής νοθείας ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

«Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να το φέρουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφωνική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και τόνισε πως δεν θα καταθέσει τα όπλα.
«Δεν θα αλλάξω γνώμη σε έξι μήνες», είπε.
«Αυτές οι εκλογές ήταν νοθευμένες», τόνισε στον οικοδεσπότη της εκπομπής «Sunday Morning Futures».

«Έχουν πάει εδώ και πολύ καιρό.
Μερικοί από αυτούς έχουν υπηρετήσει πολλούς διαφορετικούς προέδρους και έχουν τις δικές τους απόψεις.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ... με όλη την απάτη που έχει γίνει, κανείς δεν έχει έρθει σε εμένα να πει: «το FBI έχει πιάσει τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν αυτό το σχέδιο», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι το FBI και το DoJ δεν έχουν ακόμη διερευνήσει τις πιθανές παράνομες δραστηριότητες των αξιωματούχων της εποχής Ομπάμα, συμπεριλαμβανομένης της κατασκοπείας στην εκστρατεία Trump το 2016.

«Τι γίνεται με τον Comey, τον McCabe, τον Brennan, με όλους αυτούς τους ανθρώπους;
Είπαν ψέματα στο Κογκρέσο, είπαν ψέματα, διέρρευσαν ... Τι κάνουν με όλα αυτά τα πράγματα;»
Ο Τραμπ ρώτησε, αναφερόμενος στον πρώην διευθυντή του FBI James Comey, τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή του FBI Andrew McCabe και τον πρώην διευθυντή της CIA John Brennan. 

Υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος παρακολουθούσε την απάτη που συνέβη στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Τραμπ είπε ότι ηγέτες άλλων χωρών τον καλούσαν λέγοντας ότι η ψηφοφορία στις 3 Νοεμβρίου ήταν «οι πιο βρώμικες εκλογές που έχουμε δει ποτέ.» 

Ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβήτησε τέλος και τις ψήφους που πήρε συνολικά ο Τζο Μπάιντεν, υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατον να πήγε καλύτερα από τον Μπαράκ Ομπάμα στους μαύρους ψηφοφόρους.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνέβη κάτι τέτοιο.
Είναι απίθανο ο Μπάιντεν να έλαβε 15 εκατομμύρια περισσότερες ψήφους από τον Μπαράκ Ομπάμα.
Δεν γίνεται ο Μπάιντεν να πήρε 80 εκατομμύρια ψήφους Οι εκλογές ήταν απάτη» τόνισε.

«Πήρα 63 εκατομμύρια ψήφους πριν από τέσσερα χρόνια και κέρδισα στο Σώμα Εκλεκτόρων...
Ελπίζαμε να πάρουμε περίπου 68 για μια εύκολη νίκη.
Πήρα 74 εκατομμύρια ψήφους, τις περισσότερες που έχει πάρει εν ενεργεία πρόεδρος.
Πολύ περισσότερες από αυτές που είχαμε βάλει στόχο.
Όλοι είπαν ότι είχε τελειώσει κα μετά άρχισαν να μπαίνουν οι επιστολικές ψήφοι», κατέληξε ο Τραμπ.


pronews.gr