GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Διάγγελμα Τραμπ: «Πάνε να κλέψουν τις εκλογές, έχει γίνει νοθεία αναμφίβολα, Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να συμβεί στη χώρα μας»

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, τη στιγμή που η αγωνία κορυφώνεται σχετικά με τα αναμενόμενα αποτ...



Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, τη στιγμή που η αγωνία κορυφώνεται σχετικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα από τις πολιτείες «κλειδιά» για την ανάδειξη του 46ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την φίμωση των ψηφοφόρων μας.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αγάπη και τέτοιο πνεύμα από ανθρώπους που ξέρουν τι συμβαίνει.
Υπάρχουν πολλά περιστατικά που θα αναφερθούν σίγουρα» είπε ο Τραμπ ξεκινώντας την ομιλία του.
«Αν μετρήσετε τις νόμιμες ψήφους, κέρδισα εύκολα.
Με τις παράνομες, προσπαθούν να κλέψουν.
Νικήσαμε με ιστορικούς αριθμούς.
Δεν υπήρξε μπλε κύμα.

Οι δημοσκοπήσεις των μέσων ενημέρωσης αποτελούν παρέμβαση στις εκλογές», Επανέλαβε πως «πάνε να κλέψουν τις εκλογές» και πως έχει γίνει νοθεία «αναμφίβολα», ενώ επιτίθεται φραστικά στα ΜΜΕ που θέλουν να του «να του πάρουν τις εκλογές». 

Αναφέρθηκε και στο Ντιτρόιτ καταγγέλλοντας πως σε εκλογικό κέντρο που γινόταν καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων, δεν άφησαν τους εκπροσώπους της εκστρατείας Τραμπ να είναι στην διαδικασία και σφράγιζαν τα τζάμια του εκλογικού κέντρου για να μην μπορούν να δουν τί συμβαίνει στο εσωτερικό «Είχα πει εδώ και καιρό ότι οι επιστολικές ψήφοι θα αποδειχθούν μεγάλη καταστροφή.

Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να συμβεί στη χώρα μας».

Ο Τραμπ δεν θέλησε να δεχθεί ερωτήσεις από δημοσιογράφους.