GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στο νεκροταφείο Άρλινγκτον για την Ημέρα των Βετεράνων ο Ν.Τραμπ (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε το «παρών» μαζί με τη σύζυγος του, Μελάνια Τραμπ, στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον για...



Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε το «παρών» μαζί με τη σύζυγος του, Μελάνια Τραμπ, στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον για μια τελετή που εορτάζει την Ημέρα των Βετεράνων.

Στο πλευρό του η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ και ο Μάικ Πενς.

«Οι βετεράνοι της Αμερικής αγωνίστηκαν για να υπερασπιστούν τη χώρα μας, τις αξίες της και τα συμφέροντά της από τις πρώτες μέρες της ίδρυσής της χώρας.
Έχουν νικήσει τους τυράννους, εξάλειψαν τους τρομοκράτες και εξασφάλισαν την ελευθερία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ως παράδειγμα για όλους».

Ο Τραμπ είπε ακόμα ότι ως αρχηγός, «αγωνίστηκε αδιάκοπα για να στηρίξει τους βετεράνους της Αμερικής», σημειώνοντας τη νομοθεσία που υπέγραψε σχετικά με την ιατρική περίθαλψη των βετεράνων και άλλα οφέλη.

«Η πολύτιμη ελευθερία μας έχει επιβιώσει και ευδοκιμήσει λόγω γενεών γενναίων Αμερικανών - από κάθε υπόβαθρο και κοινωνικό επίπεδο - που απάντησαν στο κάλεσμα να υποστηρίξουν και να υπερασπιστούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σοβαρότητα της συνεισφοράς τους δεν μπορεί να μετρηθεί.
Όπως δεν μπορεί να μετρηθεί και το χρέος μας προς όλους τους βετεράνους του έθνους μας» ανέφερε η διακήρυξη Τραμπ.
.