GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ποιος ηγέτης συνεχάρη πρώτος τον Τ.Μπάιντεν;

Σαν να έκανε «διαγωνισμό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουργό των νησιών Φίτζι, Φρανκ Μπαϊνιμαράμα, για το ποιος ηγέτης θα συγχαρεί...




Σαν να έκανε «διαγωνισμό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουργό των νησιών Φίτζι, Φρανκ Μπαϊνιμαράμα, για το ποιος ηγέτης θα συγχαρεί πρώτος τον Τζο Μπάιντεν για τη «νίκη» του.

Έστω χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα αποτελέσματα (στις 14 Δεκεμβρίου ανακοινώνεται πάντα ο νικητής και αφού αποφασίσουν σχετικά τα δικαστήρια), εκτός αν θεωρούνται επίσημες ανακοινώσεις των ΗΠΑ, οι ανακοινώσεις του... CNN.

Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Μπαϊνιμαράμα φαίνεται πως πρόλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ο πρωθυπουργός των νησιών Φίτζι στα πρότυπα των οποίων μεταλλάσσεται ταχέως η Ελλάδα, (δηλαδή σε τουριστική «μπανανία») ευχήθηκε στον κ.Μπάιντεν από το πρωί, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός το απόγευμα λίγο μετά την ανακοίνωση του CNN, όντας ίσως και ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που το έκανε. 

Μάλιστα για το θέμα η Αθήνα έβγαλε τρεις ανακοινώσεις, καθώς τοποθετήθηκε και το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν βρίσκεται ακόμα σε πνευματική κατάσταση για να μιλήσει και γι'αυτό αρκέστηκε να βγάλει μία γραπτή δήλωση «χαιρετώντας» το αποτέλεσμα που έβγαλαν τα ΜΜΕ.